arkadaşlar sizce erkekler neden kıskançlık krizine girer
Printable View
arkadaşlar sizce erkekler neden kıskançlık krizine girer
diğer erkeklere güvenmediklerinden
bence sevgilisi çok gzelse bu durumdan doğan kendine güvensizlikten dolayı kıskanırlar..bilmem anlatabildimmi:D
bana göre seven insan kıskanır
kıskanmak aslinda paylaşmak istemediğindendir ve seven erkek paylaşmak istemedigi için kıskanır
soğukkalp yazı rengini değiştirirmisin hiç bişey okunmuyo...
kendilerine güvenizlikten kaybetme korkusu taşıdıkları için kıskançlık krizine girerler
Çok Sevdiklerinde...:)
walla bence kendine güvenemediğinden yada karşısındaki kişi ye güvenemediğinden !!!
walla bence sewgli çok guzelse...:D:D:D
Güven Eksikliğinden !-Sevmekle Alakası Yok !
peki kadınlar neden kıskandırmak için ellerinden geleni artlarına koymazlar..
çünkü kıskanılmak hoşuna gider ama abartıya kaçmadan tabi:D
bence karşı cinsi kıskanmak karşıdakinin hoşuna gider ama pek hoşlanmaz bir tavır gösterir..ve kıskanmak en büyük kavga sebeplerindendir..üstüme çok geliyorsun,beni boğuyorsun,bana güvenmiyorsun vs... gibi.ama kıskanılmıyorsa yine kavga sebebi..biliyorum sen artık beni sevmiyorsun,eskisi kadar güzel değilmiyim,başka biri mi var vs.. gibi :)
doğru diyorsun katılıyorum sana, sonuna kadar hem de
önce kıskanılmak isterler sonra kıskanılmamak, daha sonra yeniden kıskanılmak isterler sonra bi daha kıskanılmamak öyle sürer gider aslında onlar bilmez ne yaptıklarını neden yaptıklarını ama öyleler işte kadın milleti işte ne yaparsın yaaa
kıskanmadığını hissetirdinmide deli oluyorlarAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:206::206:
ee bnce sevgilisi xok güselsee..
bence kadın erkek hiiç fark etmes bi insan çook severse kıskanıyo:)