arkadaşlar bi sabah kalktınız ve cinsiyetinizin değiştiğini gördünüz.......ne yzpardınız...
ben hemen dışarı çıkar kapıdan geçen ilk güzel kıza laf atardım:D:D:D:Devet evet ilk bunu yapardım:D:D
Printable View
arkadaşlar bi sabah kalktınız ve cinsiyetinizin değiştiğini gördünüz.......ne yzpardınız...
ben hemen dışarı çıkar kapıdan geçen ilk güzel kıza laf atardım:D:D:D:Devet evet ilk bunu yapardım:D:D
ben erkek olmanın tüm avantajlarını kullanırdım mesela ilk elime sigara alıp dışarda tüttüre tütüre içerdim sonra motor kullanırdım veee gece saat 12 ye kadar dışarda olmanın tadını çıkarırdım
uf ablam aynı benim gibi düşünüyosun......erkek olmak güzel aslında.......izinsiz heryere giderdim..
erkek demek özgürlük demekAlıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bayanlar hep kısıtlılar herzaman ve heryerde şunu giyme şunu yapma bununla konuşma etrafına bakma erkeklerle samimi olma akıllı ol üff ya valla erkek olmak vardı
ben bayan olsam direk birini bulurdum onunla evlenirdim o bana bakardı :D:D
haha mustafa alemsin he..biz öylemi yapıyoz:D:D
biriyle evlendiğimiz zaman biz ona bakmakla yükümlüyüz kadın olursam keyfime bakarım :D
kadın keyfine bakmıyoki....ev işi yemek ütü bulaşık çamaşır of off..hele o ütü yokmu..:D:D
yaw onları gerektiği zaman erkeklerde yapıyor :D:D erkeğin askerliği işi bulma derdi kadın bunu istedi acaba nasıl götürecem derdi ..... böyle gider yani erkeklerin işi her zaman daha zordur bana göre bayanlarında zor ama erkeklerinki kadar zor değil :)
haha güldürme beni ya... ben bayanların veya erkeklerin zor demiyorum...çünkü biliyorum rabbim her iki cinsede eşit zorluk vermiş....ama ben bazen erkek olmak istiyorum...bazı merak ettiğim şeyler olyuo mesela:D:D
eWET MESALA
Yaf Bende Kız olsam ewde erkek Kalmıyacak :D ewin Tek Oğlanı Olunca Ayrı Bi Zevk:)
sanırım ilk yapacağım şey hastaneye gitmek olurdu. ama önce neler oldu bana diye oturur anlamaya çalışır ve de ağlardım.
ilk başta güzel yanlarını görecek kadar düşünce kabiliyetim olmazdı çünkü. :D
Eger degişseydim evde kız olmadıgı ilk önce anne'me ew temizligi için yardım ederdim..
SONRAsı mokulll...
bol bol dedikodu :D
ayy süper olurdu wala hiç kimseyi takmazdım kafama göre yaşardım özgürlük diye buna derimm wala:D