[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
paylaşım için sağol..
sanırım o kamyondakiler arap
hepsi simsiyah..
yoksunluk işte paramız olmadıki jiplerle gezelim :p
ette sen hangisisin şu ellerini kaldıranmı?
yok ya ben şöförün yanında oturuyom ...
şöförle beraber 5 kişi ön taraftayız :) yuppi
en üstte elini kaldıran işte benim :D
iyi bari benide yanınıza alın korkarım ben onların yanında..
çok siyahlar...:D:D
yok seni öne alsak ayrımcılık olur siz prensesler arkada kalın.
size bu yakışır ..hihiih
bu kamyonda şöför olmak var dı ya..
Alıntı:
PLAYBOY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapacaktın abi .!
ay bacağım sıkıştı kurtarın beni:D:D
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geliyorum canemmm
canem hade tut elimi düşücem arkaya attınız beni:D
hade gel canem tuttum elini..
oh kurtuldum saol canem....olamaz çantam kayıp :D:D:D
ne yaptın küçük hanım o kamyonda çanta taşınır mı?
ah ah biz kızlar dağ taş dere tepe demeden çantalarımızı hep yanımıza alıyoruz snrada kayıp diye ağlıyoz:D:D
BEnde Biras üste Çıkayhım Bea Nefesim kesildi Altta Kala Kala :D
ya ben çantasız çıkamamki bi yere..:)
telefonlarımı..
ıslak mendilimi
sabunumu
havlumu
tçakmağımı
aynamı
yazmamı
şarj aletini
çikoltalarımı
kalemlerimi
günlüğümü
esmerimi
parfümümü
el kremimi
cüzdanımı
ilacımı
nereye koyucam....:D:D:D.
tabi tabi istersen tepeme çık..
boğdun beni beeee
:D:D
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kamyon Doldu :D Senın Mazemelerle Biz Nereye Binecez Peki Agam :D
Allah seni bildiği gibi yapsın emi küçük hanım bide kendiini koysaydın çantaya çantrayı başkası taşırdı ne dersin..:D
Alıntı:
hııı çık üstede boğ bizi ..Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
istersen bide tepemize çık..
çok bunaldım offfffffffffff daral geldi bu kamyonda..:D
ama onlar benim herşeyim:D
o yüzden arkadaşlarım çanta değil bavul derler:D:D
eeeee haklılkar tabiide sen o bavulu nasıl kaybediyon:D
nasıl beceriyon anlamadım o kamyonda..:p
ya birisi aşağı attı galiba:D:D
senimi:D bavulunu mu?:D
hangi terbiyesiz o:p
bak sağda bitane siyah adam var o bindiğimden beri pis pis bakıyo ondan şüpheleniyorum:D:D
hiç çekemedi beni ve bavulumu:D
ee Altta da Ben boguldm ama biras ben uste cıkam sonra yıne yer deeğişiriz oke ablacım:DAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
birlikte nefes alsak olmaz mı be kardeşim..Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu kadar siyah adamın içinde ister istemez boğuluyo insan:D:D
yaa evet küçük hanım siyah adam çok ve ben onlardan çok korktum biride çok pis bakıyo beyaz olduğumuz içindir herhal.
ama Allahtan bnm kardeşim yanımda o koruyo beni sağolsun..:D
rose korkma bende hava var.....malum ilk yardım çantası gibi bavulum var.....:D:D
elif ablam nerdesin yamacımıza gel....:D
geldim küçük hanım tut elimden yoksa tepe taklak yuvarlanıcam kamyondan bu arada ben nerdeyim bulamıyorum kendimi seni buldumda :D bi kendimi bulamadım
ya ön tarafta bi yerlerdeyiz...hakkat neresi burası ya...:D:D
bence el ele tutuşalım yoksa kaybolcaz:D
gel ver elini elif ablacım valla giyçen tepe takla..
ben buldum seni tamda ortada duruyon yanındakine dikkat et seni düşürcekmiş gibi bakıyo:p:D:D
Alıntı:
e beyaz görünce bakarlar tabi keşke biraz boyasaydık suratımızı kakao kahvesiyle sıradan gelirdikkkkAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben dayanamıcam bi şarkı söylücem...
beyaz giyme toz olurrrrrrrrrrrrrr
siyah giyme sözz olurrrrrrrrrrrrrrrrr:D:D
evet zegata abla çok haklısısn niye boyamadık ama dur küçük hanımın çantasında ığım pardon yani bavulunda vardır bişiler bakalımda boyayalım..
bu arada küçük hanım sesin çok cırtlak..
bende var boya kalemi...:D:D
beğendiğine sevindim...de en iyisi oynak bişiler söyliyim....
nede güzelllllllll baldırınnnnnnnnnnnn var nede güzel baldırınnnn var naylon çorap ister yasmin agaaaaaaaa naylon çorap ister yasmin aga...
aman bir binayı yapamassannn yıkık viran yıkık viran eyleme eyleme eylemeeeeeeeee
evlerinde lambaları yanıyo göz göz olmuş ciğerleriii kanıyor beni gören deli olmuş sanıyorrr şinanay yavrum şina şinanay:D:D
tamam küçük hanım ses tellerine yazık kamyondan inelim o zaman söylersin bunca siyahın içinde yazık sesine ki çok dikkat çekiyoruz sus atarlar yoksa..:D:D:D:D
biz bu kamyondan ancak bi senede inebiliriz..:D:D şöförde çok sarsıyo ya virajları yavaş alsa bişey olmaz...huu şöfer bey:D:D