iyi bir kadın erkeği etkiler
zeki bir kadın onda ilgi uyandırır
güzel bir kadın büyüler
anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur......
peki sizce bu ne kadar doğru?????
Printable View
iyi bir kadın erkeği etkiler
zeki bir kadın onda ilgi uyandırır
güzel bir kadın büyüler
anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur......
peki sizce bu ne kadar doğru?????
bence doğru :)
beşi bir yerde isterim aksi halde zor adamımdır ;)
orda 4 özellik yer alıyor beşincisi bende kalsın :)
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bunlar doqruda digeri ney abi ya :S
bende bişey tahmin ettim ama o degil...
sahip olmak değil layık olmak hünerdir diye başlamak istiyorum söze :p
aslında kadın erkek ilişkilerinde bir matematiğin olmadığını düşünenlerdenim. beş parmağın beşi de bir değildir sözünü referans noktası olarak ele alırsak zeki veya güzel bir kadının her erkekte bırakacağı etki de değişecektir. zira zeki kadınlar bana hep ürkütücü gelmiştir.
zeki kadınlarla başa çıkamadığın için ürküyorsundur kesin..Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar..
zeki iyi güzel ve anlayışlı ve cesaretli olduğumu duydum demekki doğru:D
doğrudurrrrr ama aradaa istisnalar olabilirrr ...:)
istisnalar kaideyi bozmaz :)
eleman abicim sen herhalde beşi bir yerde derken bide güzel yemek yapanını istiyorsun yanında:DAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama onu nasıl bulucaz sana eleman abicim çok zor illaki bi eksik oluyo..
:p:p
aynen katılıyorum rohan abi..Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve her iki tarafta eğer bu sevgiyi bu aşkı isteyipte pes etmeden savaşırsa ve hiç kimsenin inanamayacağı bi şekilde birlikte olur ve hep mutlu olurlar ben buna inanıyorum..
bir bayan ne kadar alımlı ne kadar güzel ne kadar iyi ne kadar anlayışılı ve eleman abinin isteği üzerine ne kadar güzel yemek yaparsa yapsın her iki tarafın hisettiği duygular aynı olmadıkça hiç bişi olmaz aksine daha kötüde olabilir.
benim düşüncem;)
bence doğrudur
doğru
bencede doğru
kesinlikle doğru