Bu Adamı Vurana Helal Olsun.. :)
--------------------------------------------------------------------------------
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Bu Adamı Vurana Helal Olsun.. :)
--------------------------------------------------------------------------------
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel bir oyun ama amcayı bir türlü vuramadım çok hipeaktif..
ama güzel dans ettirdim.:p
helal olsun derbderd
hileli oyun bu oynamıyorummm:D
vurulmuyor yaww adam asena gibi kıvırıyor...
yok olmuyor...vuramıyorum valla...
Yaw Çok Zor bu Adam Habire Kııvrıp Kıvırıp çekiliyor :D
Arkdaşlar Exit tıkla ve adam öldür...:D ;) Cvp Bu mu ???
duvarları delik deşik ettim ama adam halen sırıtıyoorr:) adamı gebertmeden bırakmam :P
Biraz Zor Vurursun Sana kolay gelsin..:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaw Tam Üstüne Vuruyom Ama Yine DeymıYor Kesın Hile VarDır Bu Oyunda :)
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bence adamı wurmak deil marifet,abim kurşunlardan bile siirtliler-board yazmış :) budur işte yaa siirt aşkı,kurban şe kıl ğalaok(yaradana kurban)
bu adamın hakkından ancak retkit gelirr:)
teşekkürler özlem bilmukabele ;)Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
HeLeN_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yenge bence sen vurmayı bilmiyorsun
Arkdaşlar Oyunun Cevabı neydi:)
oyunun cevabını zaten sen vermiştin..:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
YAzık nyhat arkadaşımız kendisi verdiği halde sorunun cevabını bilmiyor...Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nyhat aklın nerde kalmış kendini toparla
Ne bilim Kimse tebrik etmedi de o yüzden bir de cvb vermeyince... acaba yanlış mı söyledim...:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaa ölmüyo kerata:D:D
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla Çoktandır cevabı buldum sen daha öldürmeye çalışıyorsun....
:D:D
YA Ölemi tebrikler:D bende bi kendim neyeyim demiştim ama başaramdım:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen devam et vurabilirsen haber ver bize :DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adamın Resmni cıkardım duvarda ama vuramadım ezit dedim öldü::S:D
VURDUM VURDUM oLDÜREMEYİNCE ÇIKAYIM DEDİM EXİT BASINCA ADAM OLDÜ :) :) :) HEHEHE SONUNDA VURDUM
öyle kıvırıyorkiii adam adam değil sanki oryantelll:D