Evet Arkadaşlar biz biraz erken başlayalım Evet Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Hadi bakalım
Printable View
Evet Arkadaşlar biz biraz erken başlayalım Evet Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Hadi bakalım
evde pc de okey oynıycam hergün gibi
tüm aile toplanıp çerezlerimi çıtırdata çıtırdata yemek içmek ve toplu halde sohbetler..
oyunlar vs.
eğlenceli geçsin diye elimden gelen herşeyi..:)
ben her yılbaşı olduğu gibi..bu yılbaşındada ailemle evde güsel bi akşam geçirecem inşallah...
ben bu yılbaşına allahın izni ile arkadaşlar ile bı cafede gircezz:)
cnmla mesajlaşcam...:D
ya da bulaşık yıkıcam 12 de huhu...:98:
bayram güzel gecmedi ama yıbaşında harıka bir tatile gidecem
gönül isterki güzel bir tatil yapalım
ama evde oturup tv izleyecem veya pc ile uğraşırım başkada yapabileceğim birşey aklıma gelmiyor...
annemle namaz kılıp dua edicez....
ders çalışıor olurum o gün :( ilk defa bu yılbaşında ailemle olamıcam :(
evde sevdiklerimle geciririm.. olmadı arkadaşlar taklımak isterlerse beraber taklırızz gecen yılbaşı arkadaşlarla kafede gecirdikk.. bakalım bu yılbaş bişeyler yapa bilecekmiyizz...
belki size tuhaf gelebilir biz yılbaşı gecesi Kuran okutuyoruz.
bence bi tuhaflık yok..olması gerekn....en doğrusu....bu...Alıntı:
f1rat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evde Olup kardeşlerimle tombala oynarız belki.. ama İbadet etmeyi de unutmayacaz..
yapacak çok şey var
hele bi gelsin ;)
gerçi o günün bi özelliği yok benim için ama ertesi günün tatil olması benim için cumartesi gecesi gibi bişey olacak cumartesi geceleri fırsat buldukça yaptıklarımın aynından denerim genelde......
bol müzik olacağı kesin;)
miladi yılbası gecesini nasıl kutlayacagımı sorarsanız o gece turlu turlu gunah isleyenlerinin aksine avuclarımızı rabbimize daha fazla acıp magfiret dilenmek olacak ve yılın ilk dakikalarına namaz kılarak girmek son yıllarda vazgecemedigim ibadetim.........selam ve dua ile..
2009 yılı
çok zor bir yıl olacak
kötümser olmasak da
zordur iyimser olmak
Ya bu forumda herkez cook ii gerçekten etkilndimm...:D Bsim burda bis arkadaslarla genllikle Birinn evinde toplanır vodka tuborg vs. içerizss... :( Siz gerçekten ii kalpli, daha Kirlenmemiş insanlarsızınz..TEBRİKLER..
karar: kuzenler ve arkadaşlarla toplanacaz
isteyen gelebilir ! boş ew var !
Valla nedense ben yılbaşı geldiğinde sevinmek yerine üzülürüm. Bi yıl daha geçti derim kendi kendime. Bir yıl daha yaşlandığımızı, ölüme bir yıl daha yaklaştığımızı hatırlıyorum yılbaşlarında. O yüzden evde oturup sakin kafayla pc önünde olacam.
Şimdilik Bilgisayar başında oturmuş siteye takılıyorum..
Birazdan okey oynarız.. sonrada tax 3 filmini izlerim.. Sonrası düşünülmemiş...
biraz site biraz film biraz sohbet uyumadan biraz hayal kurma biraz sevgiliyi düşünme ve en güzeli uyuma
Yılbaşını en iyisdi evde ailesiyle geçirmek.
ben yılbaşını sobanın arkasında geçirmeyi düşünüyom:D:D
Veeeee 2009 yılındayız.
İsrailin zulmü, Yılbaşına gölge düşürdü. İslami kanallar yılbaşı programları düzenlemezken, diğer tüm kanallar şahşahalarla yılbaşına girdiler.
Siirtliler-Board ailesi olarak bizler de İsrail olaylardan etkilendik ve kutlamanın bizlere yakışmadığını düşündük.
Bu yıl arka arkaya gelen Hicri ve Miladi Yılbaşının Dünyaya Barış, Huzur ve Kardeşlik tohumları serpiştirir. Yurdumuza refah ve huzur ortamı içinde, kalkınmışlık getirmesini, Bölgemizdeki terör olaylarının son bulacağı bir yıl olmasını diliyoruz.
Siirt olarak projelerle dolu bir yıl ve 3 ay sonraki seçimlerde hakkımızda en iyi adayın kazanmasını dileyerek, tüm kardeşlerime mutlu Yıllar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
-------- ---------- ---------- ============= ------------------ ------------ ------------
Allah'ım yeni yılda
Kellere saç
Hastalara ilaç
Züğürde para
Sıvacıya mala
İşsize iş
Dişsize diş
Olmayana çocuk
üşüyene gocuk
Kolaya buz
Yemeğe tuz
Nazar değmişse hoca
Evde kalmışsa koca
Dırdır yapana akıl
Dırdırı çekene sabır
ve hepimize sağlık, mutluluk ihsan eyle.
bembeyaz yağan kar ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını yeni bir gelecek ve yeni başlangıçlar sunar bize yeni yılınızın göönlünüzce geçmesi dileği ile