Eski SİİRT - Yeni Siirt
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Eski SİİRT - Yeni Siirt
hemen hemen aynı:D
neresi ayni eskiden araba diye bişey yokmuş baksana :)
güzel paylaşımdı tşkler (EmOğLu)
eski fotolar kaç sene önce çekilmiş..
siyah beyzlı yıllarda olsa gerek..
ki siyah beyazlı fotolar yenide çekilse her zaman eski gibi görünür.
aaa ama bak bi fotoda eski model bir araba var hımm kendi cevabımı aldım ben tamam..
fotodaki görünüşte pek fazla bi fark yok renk farknıda saymazsak tabii
ama önemli olan kültür, bilgi, gelişim açısından iyi olması.. yenilenmesi..
öyle bir gelişme olupta daha iyi olmuşsa ne mutlu sizlere..
güzel paylaşımdı sağol..:)
fabrika, ev artışı olmuş ağaçlanıdrma daha fazla olmuş..
yol daha iyi yapılmış..
görünüm açısı daha bi güzelleşmiş..
pekiş ya kültürü;
kültürünü fotolardan anlıyabilirmiyiz..
çok şey değişti fotolara bakarak değil... Herşey gezerek toazark görünür.. Araştırdım ve okudum gerçekten Siirt Azda olsa bi gelişme kaydetmiş.. Yani umut var...:) Hala biz varız...:)
valla bi cok sey değişti yollar evler caddeler sokaklar yesillikler... paylasım için tskler DERBEDER
tabii o zamanın koşulları ki bu zamanın koşulları aynı diildi harbiden siirt'imiz çok değişmiş tşkler (
DERBEDER
şavuranlım eskiden araba olmadığı gibi inekler de yoktu ama şimdi hem arabalar var hemde kutsal olan ineklerimizzz :D:D
bence sadece iki resmin rengi deişmiş başka deişen bişi yok
bencede pek fazla bir değişiklik olmamış eskiden daha temiz ve daha güzelmiş hiç değilse tüm yollar çamur değil
Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gurur duyuyoruz ineklerimizle 10lar sayesinde siirt'timiz 1 kat daha ilgi çekici oldu :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :11:
Ben eski siirtte yaşamak isterdim en azından inekleri görmezdik akşam dışarı çıktığımızda kömür dumannından boğulacak hale gelmezdik
Fotoğraflardan da çok net bir şekilde görüldüğü gibi bunca sene geçmiş Siirt'te herhangibi bir gelişme görülmüyor.Ne olacak bu güzelim memleketin hali!!!
Emeğine Yüreğine Sağlık...
Bence siirt eskiden daha güzeldi.insanlar daha candan idi,belki fazla gelişmemiş bir şehir olabilir ,ama insani açıdan sağlam bir zemindeydi.
gelişim var!!!!
hiç bi değişiklik yok hep aynı yaa.....
hanii valla gerçektende değişim çokk eskiii zamanında hangii birimizz olmakk isterdikk bakın şimdiki değişime varr gerçektenn helalllll....
eskisi daha güzel
sonuna kadar katılıyorum sana.....:D:DAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtimizin EskiSiDe SımDı kı GiBi Tek Fark Arabaların CoGaLMaSı
hindistanda onların kutsal varlığı.peki bize ne oluyor :D
çok teşekkürlerde eski reismler konusnuda geniş bir arşiv bekliyordum genede teşekkürler..
fotoğraf açılmıyor..