[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:4: umarım Cumhur beye selamımı söylemişsinizdir... epeydir bana gazete yollamıyor, hatırlatın ona :3:
2 defa senden bahsettik ablam. Sizi hatırladı yanlız site kırgınmış haberiniz olsun. Arayıp gelcem demişsiniz sonra gelmemişsiniz. :24: Benden duymuş olma da :56:
güsel zamna geçirdik demi abi ... D: hehe ammada gülmüştükkk heheh
neyse bu esnada cok komik diyaloqg gecti aramışzda sölemiym arkdaslar biliyor ban meselesi :11:
EWET YA COK GÜZEL ZAMAN GECXIRDIK ORDA HEHEHE:21:
haklısınız heheh yanlış değilsem şawiye birşeyler yaptıkk ama daha önce heheheh :P :D
[S]ZIRCON ABİ AMA NE GİBİ ŞEYLER YAPTINIZ BUNLARI LÜTFEN AÇIĞA KAVUŞTURUN :40: :53: :49: [/S]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
haklısınız heheh yanlış değilsem şawiye birşeyler yaptıkk ama daha önce heheheh :P :D
sen susaana banını kaldırdık diye serbest olcaksın demedikk dikkat et kendine gözümüz üstünde.. .. hem senin yaşın tutmuyor böle şeylere kayboll :P :57:
bende ordaydım :20: :11: :45:
Yoo biliyorum ama halletik onu biz.. Siirt'e gelişim Paar günü olucaktı ve onu gazetede bulamam diye mail atıp cep telefonunu istedim ama mailime cvp vermedi. Böylece buluşamadık. Sonra ona resimleri yolladım, yayınladı gazetede..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
2 defa senden bahsettik ablam. Sizi hatırladı yanlız site kırgınmış haberiniz olsun. Arayıp gelcem demişsiniz sonra gelmemişsiniz. :24: Benden duymuş olma da :56:
Hala kırgınsa çok üzülürüm :61:
arkdaşlar ayıp etmişsiniz bizede haber verseydiniz bizde gelirdik yaaaa bi dahaki sefere haberimiz olsun yaa
emre dostum kusura bakma bu tur gezileri ziyarertler etkinlikler devam edecek ilerdeki etkinliklerde sende bulunacaksın dostum :29:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : emrerojava
arkdaşlar ayıp etmişsiniz bizede haber verseydiniz bizde gelirdik yaaaa bi dahaki sefere haberimiz olsun yaa
[GLOW=red]Güzel gündü git gördük tanıştık ve Çoşkun Aral ın ustası sayın Cumhur bey 'e de teşşekür ederiz[/GLOW]
Yaaa ne demeessin süper bir ortam vardı beee :4: Ne desek adama illah YANLIŞINIZ Var diyor alla allaaa biz konuşmaya gitttil site hakkında bilgi vermeye gittikk Cumhur Bey Kendisi konuştu Konuşan bir arkadaş varsa oda ROHAN Bey ama oda sadece Site içerik anlattı :58: PC den bahsettik neyse...
Bizleri misafir ettigi için tşkler.... :4:
burdan sayin cumhur kilicoglunu kutlarim siirtin günesi oldugu icin ayrica sizleride tebrik ederim böyle bir sayfayla öncülük yaptiginiz icin dilerim devami gelir siirti anlatan sitilerin fakat arada bir siirt fotolarini güncelleyin hep ayni olmasin kendiniz cekin deyisik yerleri herkeze selam mücadele gazetesine devam NESET KAVUN ------ALMANYA
bizm şawi karar vermiş vallah haberci olacak bizim sawi heheheheeh
şawi mi gazeteci olacak :51: güldürme beni lo
Eskii günlerii Özlüyoo İnsan... :30:
sevgili gençler özellikle sizleri böyle bir etkinlikte bulunduğunuz için kutluyorum.Bir abiniz olarak sizden ricam,Siirt'in meczupları köşeinden H Ali Çakmak,Sufi Numan,Ammo Abdullah ,Musa kazyaği gibi topluma yararlı işlerde bulunan bu fanilere meczup kelimesi yakışmıyor,nasılki ikazımdan sonra Molla Hasan Hoca'yı sildiyseniz bu zikrettiğim fanileri de o bölümden alarak Siirt'in ünlü simaları olarak kaydedebilirsiniz.Meczup kelimesinin manasını iyice öğrenip olayları öyle yorumlayınız.Oinsanlara daha fazla hakaret edemezsiniz.Siirt terbiyesi bunu gerektirir.Doğru olan da budur.Topluma örnek olacak şekilde yaşayanlara saygı da kusur etmeyelim.Unutmayalım ki;Veleye Çok muhterem insanlarla anılan bir ildir. Yaşınız yetmeyebilir.Lütfen bbiraz araştıralım.objektif olmaya çalışarak Canım Siirt'in kendine has örf ve adetlerini canlı tutalım.SEvgilerimle cevabınızı bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Özür dilerim hocam. Konular tarafımızdan yazılmamıştır. Siirt Demokrat Siirt Gaztesi başyazarı 70 yıllık gazeteci Ahmet ARITÜRK tarafından kaleme alınmıştı ve bizlerde Siirtlilerle paylaşmak istedik.
Daha önce de bir kaç kez bu konuya değinilmişti. Meczup'un deli anlamına da geldiği ve bu zatların deli olmadığı söylenmişti.
Hemen şimdi bölümdeki tüm zatları Siirt Ünlüleri kısmına naklediyorum.
Saygılarımla.