-
İsrail'e boykot..
Sen Filistin, hokkaları doldur kanla,
Şairler eğer ahın varken
Uzanırlarsa tomurcuklara güllere
Herbiri kanlı bir ateş gibi korku
Bir azar, bir şamar olsun.
Filistin, sen işine bak, kar toprağını,
Yoğur gazabını Yaradanın..
../..
Farzet körsün, olabilir,
Elele tut,
Taş al ve at,
Kafiri bulur.
Hani ceylanların,
Hani cihat marşın?
Bir yumruk harbinden nasıl kaçtın?
En arka safta bile kalmadın,
Cengi attın, dünyaya daldın,
Tezeğe konan sinekler gibi.
Dönüyor burgaç,
Dünya üstten, yanlardan daralıyor.
Ovalardan,
Dar geçitlere sürülen sığırlar gibi,
Bir gün ister istemez,
Karşısında olacaksın kaçtıklarının.
Dua et,
O gün henüz mahşer olmasın...
cahit zarifoğlu
İsrail, Filistin'de ölüm kusmaya devam ediyor. Bu gece de savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki İslam Üniversitesi'ni bombaladı.
LÜTFEN DAHA FAZLA SESSİZ KALMAYALIM VE İSRAİL MALLARINI ALMAYALIM İSRAİLE BÜYÜK BOYKOT BAŞLATTIK SENDE AİLENE VE ÇEVRENE DUYUR VE BU BOYKOT TÜM TÜRKİYE'YE YAYILSIN.
işte boykot edilecek ürünler..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
İSRAİL İSRAİL İSRAİL... faşist dünyanın lideri niteliğini taşıyan israil ve yandaşları amerika ve diğerleri arkadaşlar zamında adolf hitlerin Lmanyada yAHUdilere yapmış olduğu katliamlarıı şimdi göz göre gööre bütün dünyanın gözü önünde müslümanlara yaılmaktadırr ve bundada hiç zorlanmıyoor çünküü şuanda dünyanın mali madi tüm hatlarını yahudi iş adamları sırtlıyoor arkadaşşlar bunlara bi dur demenin vakti gerçekten gelmiştirr ama kimsenin kılı kımıldamıyoor çünkü korkuyoruzz var olan çıkarlarımızı kaybetmekten korkuyoruzz korkuyooruz çünküü vicdanımızdan benliğimizin bize vereceği eziyetten korkuyooruz
-
arkadaşıma katılıyorum....hiç bişey yapamıyosak bile onların mallarını kullanmayalım.....lütfen arkadaşlar....
-
İnternet üzerinden onların sitelerine girmeyin ve CocaCola gibi israil ürünleri almayın
Saygılar
-
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA
islam dünyasının kanayan yarası,ciğerparemiz,din kardeşlerimizin yaşadığı güzel toprak siyonist israil alçakları tarafından bombardıman altında YÜZLERCE ÖLÜ VE YARALI VAR ve artık bizim elimizden geleni yapmamızın zamanı gelmedimi ey müslümanlar bu konuya ALLAH rızası için duyarlı olalım
EY İSLAM ÜMMETİ!
bugün GAZZEDE FİLİSTİNDE yaşananların buradada yaşanmayacağının garantisini RABBİMİZDEN başka kimse veremez hem bu konuda KUR'AN'DA geçen ayetler belli ALLAH DEMİYOR MU ?
'' MÜSLÜMANLARDAN BİR KAVMİN BAŞINA BİR OLAY GELDİĞİ ZAMAN DUA EDİN DİYE
ve isra suresinde ne diyor YÜCE RABBİMİZ
Kitapta İsrailoğulları'na şu hükmü verdik: "Muhakkak siz yer(yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle kibirlenecek-yükseleceksiniz. İSRA SURSİ ( 4. AYET)
iştebu ayettende açıkça anlaşılacağı gibi onlar istedikleri gibi yükselsinler RABBİMİZİN BİLDİĞİ ŞÜPHESİZ VARDIR VE O EN İYİ BİLENDİR
artık geceleri kalkıp mazlum,mustazaf filistin halkı için dua etmenin zamanı gelmedimi EY MÜSLÜMANLAR
HİÇBİŞEY YAPAMIYORSAK YAHUDİ MALLARINI BOYKOT EDELİM VE DUA EDELİM slm ve dua ile kalın
-
ben zaten coca cola içmezdim bu andan sonra hiç içmem bu arada israil ürünlerini bilen bizimle paylasabılırmı
-
Buyrun İsrail ürünleri. Yukardaki linkte var ama görmeyenler için buraya yayınlamak istedim.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
ben dıkkat etmemışim tşk.ler kardeş
zaten bır cogunu kullanmıyorum deterjan hariç bir daha
almamaları için elimden geleni yapacam
-
Allah rızası için bu resimleri yayalım. Msn, Mynet, Facebook gibi siteleri kullanıp bu resimleri yaymaya çalışalım. Hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz. Hadi arkadaşlar hepinizi Filistin'e desteğe çağırıyorum.
-
-
abi benden boykota halen tam destek var herkese tavsiye edıyorum bu boykotu en azından içiniz birazada olsun rahatlıyor
-
zaten kullanmıyorduk..!
hiç bir zaman kullanmıyacazda
KAHROLSUN İSRAİL..!
-
"aηηє iSяaiLLi aSкєяLєя кüÇüк ÇσćuкLaяı кüÇüк мєямiLєяLє мi ωuяuγσяLaя?"
вu мaSuмća SözLєя qazzєLi кüςüк вiя ςσćuğuη Sση SözLєяi.Sєη Sıćaćıк σdaηda σтuяuякєη σηLaяıη Sσquк вєdєηLєяiηi вσмвaLaя ıSıтıγσя вu мєSajı ALLah яızaSı iςiη єη az 10 кişiγє qöηdєя. єğєя qöηdєямєzSєη ALLah Sєηi кahяєтSiη !
ALLah яizaSi İÇİη dєdİкLєяİηdєη qÖηdєяİγσяuм ALLah яızaSı dєdiği iςiη γσLLuγσrum
-
allah hepsinin belasını versin boykot yapalım mallarını almayalım aldıgımız herbisey onlara kursun olarak geri donuyor...
-
bu arada abilerim gonullu asker istenıyormus gitmek isteyen varsa bu konuyu arastırsın 20 yas ve ustu herkes gidebilir kardeşlerimize yardım edelimm
-
"aηηє iSяaiLLi aSкєяLєя кüÇüк ÇσćuкLaяı кüÇüк мєямiLєяLє мi ωuяuγσяLaя?"
вu мaSuмća SözLєя qazzєLi кüςüк вiя ςσćuğuη Sση SözLєяi.Sєη Sıćaćıк σdaηda σтuяuякєη σηLaяıη Sσquк вєdєηLєяiηi вσмвaLaя ıSıтıγσя вu мєSajı ALLah яızaSı iςiη єη az 10 кişiγє qöηdєя. єğєя qöηdєямєzSєη ALLah Sєηi кahяєтSiη !
ALLah яizaSi İÇİη dєdİкLєяİηdєη qÖηdєяİγσяuм ALLah яızaSı dєdiği iςiη γσLLuγσrum
-
boykota devam israilin tek bir ürününe bile muhtaç değiliz..
ve değilim..
o yardıma muhtaç insanlar için insanlık vazifesi için..
boykota devam..
-
Tıklayınız:
-
boykot omur boyu surmelı ASLINDA hepsi kafir onlara para veriyoruz onlar onu kardeşlerimıze mermı olarak gonderiyor