slm ben koperatif mahallesi ne bağlı termol mefkiinde oturuyorumm... çamur yüzünden mahhallemizdeki yollardan yürüyemiyoruz..
Printable View
slm ben koperatif mahallesi ne bağlı termol mefkiinde oturuyorumm... çamur yüzünden mahhallemizdeki yollardan yürüyemiyoruz..
Heryerde çamur var. Sadece orda değil :D :D
hoş gelmişsiniz
ben bügün senın dediğin mahalleden geçtim
o çamur dediğinin çoğu hayvan pisliği idir.!
bi kaç günlüğünede olsa o mahalle sakinleri kendı hayvanlarını sokağa salmasalar vede herkez kendi kapı önünü temizler ise sonra sizinle beraber gidip bakalım o mahallede HAYVAN PİSLİĞİNİN P si kalır mı ..!
şavuran kusura bakma sana hiç katılmıyorum bizim hayvanların suçu yok asıl olan onlara bakanlardır bende orda yaşıyorum çümkü çekmiyen bilemez bir seferlik geçmek kolay
ağam bizde öle yerlerde büyüdük anlamazmıyızAlıntı:
suçlu_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
e zaten bende onu an latmak ıstemışımdır.
hayvan sahipleri suçlu mah. çamur yoq hepsi hayvan pisliği ispatlıyalım;)
:)))bence o kısım yinede iyiAlıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sakiiin sakiiin sakiiin... :)
hayırdır özlem ne oluyor
bu arada bende orda oturuyorum ve tek kelımeyle acıklkayayım yeni ayakkabı almaya kıyamıyorum:)
günler değilde yıllar beklemen gerek ayakkabı almak için.yine para cepte kaldı ona sevinmen gerek :)))Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
her zararın bir faydası vardır :))
bende termol mevkiinde oturuyorum. Burada çamurdan ziyade; şawuranlımın dediği gibi evlerinin altında keçi besleyenlerden kaynaklanan hayvan pisliklerinden oluşan nahoş bir görüntü var.
Siirt'in bir çok caddesi çamur içinde.
Ama bugün nedendir bilinmez !! yollar tertemiz yıkandı. Şehrin girişi, bal dök yala misali temizlendi. Tüm temizlik ekibi seferber olmuştu. Acaba diyorum, şehrin temiz olması için illa birilerinin gelmesi mi gerekiyor?
Yakında gelecek olan Başbakanımızın, şehrin temiz göründüğüne aldanmamasına, heryerin çamur ve toz için olduğunu bilmesini isteriz. İsteriz istemesine de o zaten biliyordur, memleketimin halini !
sayın site kurucum.gerçekten iyi bir konuya değindiniz.bunları elimizde koz tutmak için en azından belge olarak elimizde bulundurursak iyi olur.(resim vb.).
^^SÖZ UÇAR YAZI KALIR^^
her haftada bir sayın başbakanımız gelse ne güzel olurdu diyorum
dogal bi ortamda yasamanın guzelliklerini yasamaya calısın....... ha bu arada belediyede gorevlerini yerine getirecek tabii...
'Yine oarası iyi' diyenler elin birde siz o sokaktan geçin...
Ana yol yani huzur 2'ye giden termol mevkii camii önü iyi.. birde camiinin arkasında yoldan 10 adım yürüyün de görelim halinizi..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
derbeder kardeşim çok doğru diyosun artık siirtimizde çamur ve inekleri istemiyoruzzz
bende derbeder ve yalnız efe abeme katılıyorum inek ve çamura son