-
Siirt'in fıstığı
Slm Arkdaşlar bu küçük Şirin Kız Benim minik baldızım Seval Kendisi O kadar Şeker Ve Tatlı ki görseniz yiyesiniz gelir D.bakır'da kalıyor. Yazın Misafirliğe gelmişlerdi bende resmini çekmiştim ve aklıma birden Siirt Fıstığı geldi Şu an daha tatlı, gördün mü Siirt Fıstığı gibi yersiniz. Umarım :)beğenirsiniz bu çalıuşma eleştirilerinizi bekliyorum Sayıgılar....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
MAŞALLAH çok şeker bir çocuk
çalışman güzel çocuğuda güzel yerleştirmişsin...
yalnız abi sitede msn...vs adresler vermek yasaktır bilgin olsun ...
-
gerçektende güzel olmuş hele fıstıgın içindeki çocuk çok şeker:D
-
by ex kardeşim adres konusunu bilmiyoıdum uyardıgın için tşkler ayrıca eleştirin içinde sağol görüşmek üzere
-
-
Abi çok güzel olmuş emeğine sağlık seval da çok tatlı çıkmış allah bağışlasın
-
sağol kardeşim allah razı olsun saygılar
-
bizden büyüksün saygı bizden abi
-
Tşkler kardeşim allah var etsin seni..
-
fıstıgı bırakta fıstıgın ıcındekı cocuk fıstıktan dahha tatlı:)
-
hoş bir çalışma tebrik ederim
böyle paylaşımlarının devamını diilerim
-
seviş dünya tatlısı şimdi daha tatlı kendisi fotodaki hali 4 ay önceki hali eleştirileriniz için çok tşkr ederim ayrıca çalışmalarıma zaman ayırıp baktıgınız için çok sağolun arkadaşlar SAYGILARIMI SUNARIM....
-
çok tatlı :)
Allah bağışlasın ..
-
allah razı olsun kardeşim sağol
-
Abi geçenlerde Bende 3 boyutlu resim yaptım ama görmen gerek Çok güzel olmuştu Siteye atmak isterdim ama atamam çünkü Fotoğraf Kız arkdaşlarımın Fotoğrafı Sitede görürseler hiç iyi olmaz... Ama gerçekten becerdim...:) Teşekürler Paylaşımın için...:)
-
Rica ederim kardeşim istersen ben foto nizamdayım gelip gösterebilirsin bide hangi makinayı kullandın görüşmek üzere
-
Ben şuan foto nizama çok yakınım...;) ama fotoğraf bende değil..:) evde:)
-
-
Alıntı:
donjuan Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] istersen ugra bana
Çayını içmeye gelirim...;) 12 dk sonra ordayım kesinlikle..:)
-
ok kardeşim çayın hazır bekliyom:
-
Bebeğin fotoğraf kalitesi ile, arka plandaki fıstık katmanının fotoğraf kalitesi çok farklı.
Renk uyumunda sorun var. Parlaklık ve konstrat ayarlarını yapman lazım.
Düşünce olarak puan aldın benden. Ayrıca SİİRT'İN FISTGI yazarken, büyük i harfi yazarken Türkçe karakter sorunu yaşamazken, yumuşak g yazarken Türkçe karakter sorunu yaşamış ve G yazmışsınız. bundan dolayı eksi puan aldınız. ~ G harfinin üzerine her türlü çizgi çizilebilirdi.
Sitemiz kurallarına göre, açıktan mail adresi sunmak yasaktır. Resmi editlemenizi öneririm.
Sert eleştirdiğimi sanmayın, "eleştirin" dediğiniz için (kendime göre) gözlemlediğim hataları söyledim.
Bunları hiç yapamayanlar da var dersek; ellerinize sağlık. Yeni projelerde buluşmak üzere. Işığınız bol olsun.
-
bu resim sabah birden aklıma esti ve iş yoğunluda vardı 5 dk içinde hazırlayıp gönderdim adres konusu hakkında bilgim yoktu sağ olsun by_ex uyardı dedigim gibi aceleye geldi benim tasarımlar anlık geliyo o an yapmadımmı bi daha yapamıyom eleştirin için sağol saygılar....
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Editlendi... Saygılar...
-
Immm Çok tatlı Allah Bağışlasın, Seval'i Güzel bir kareye almışsın tebrikler...
-
Allah razı olsun kardeşim tşkler...
-
Eleştiriler Hataların Aynasıdır...
-
Emegine saglık selahattin abi güzel olmuş..! esmer.karizma
-
tşkler kardeşim sağol saygılar...