resim
Printable View
resim
devamı nerde ala ala bir tane bize yetmez sen kalkmışsın bize 1 tane veriyorsun burda ne biiçim iş var :11: :11: Şaka Şaka ellerine sağlık :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:1:Ellerine sağlık RoHaN kardeş. Senden ve Siirt'te yaşayan diğer hemşehrilerimizden daha çok Siirt manzarası (Botan manzaraları çok ilginç ve değişik oluyor) bekliyoruz. Sevgiler, saygılar, selamlar....
ellerine sağlık çok güzel çekmişsin ama daha fazla istiyoruz biraz daha cek güres cadesini falzn tşk
devam.eline sağlık
kolay gelsin devamını bekliyoruz.teşekkürler
arşivimize bi kaç tane daha resim kattık ellerin dert görmesin
O kadar istediniz diye ekledik ama bir teşekkür eden olmadı üzüldüm doğrusu oysa bir teşekkür karşılığı devam edecektim :(((
ellerine sağlık
ellerine sağlık tşklr :41:
abicim bursı neresi yaw
özgen palas
özgen pasajı ve özgen caddesi anıtın oradan çekilmiş :54:
çok iyi olmuş eline sağlık hele o eski fotoğraflar tam arşivlik sağol
resimleri arkadaşıma gösterdim almanyada kalıyor dedii orası parisse benzioo çok güzel yer :D:D nerden bilio ki süründüğümüzü :):)
:30:süperrr
abe ellerıne sağlık gercekten süperrr
ellerine sağlık çok güzel olmuş tşk
RoHaN Abi çok güzel fotoraflar resimlere emeğini eklemişsin ondan bu kadar güsel göründü gözüme galiba... :1: şu siyah beyaz resim çok güsel olmush :5: :4:
abe elleirne sağlık :1:
elimde daha milyonlarca resim var ve fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım.
Yalnız siyah beyaz resimde çarşaflı kadına dikkat ettiniz mi?
karde belediye binasının eskı görunumu .
eski fotorafların kıymeti daha çok biz yokken çekildiğindendir :105:
:108:eline sağlık teşekkürler.
bu özbelden ve özbelin o tarfalrı mükemmel görünüyor :105:
sağolasın adminimiz
güzel resimler..sirtten değişik kareler ve manzaralar bekliyoruzz..sağol
:108:
yaw ben bu memeleketi bi yerden tanıyom ama nerden cıkaarmadım :213: :228: :220:
güzel manzaralar eline sağlık..
güzel çalışma eline sağlık rohan
güzel resimler ellerine sağlık rohan abi :1:
Ellerine Saglik Abi de O siyah Carsafli Kadini Anlamadim :15:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
elimde daha milyonlarca resim var ve fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım.
Yalnız siyah beyaz resimde çarşaflı kadına dikkat ettiniz mi?