[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
güzel bi çalışma olmuş. tebrik ederim.
TŞkler güzel çalişma dewamını bekleriz:)
Devamı gelir elbette;)
inşallah gelecektir bekliyoruz bu arada hoş geldin :)Alıntı:
JustiN`HorgaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoŞbuLduk:)
gayet güzel çalışma olmuş tebrikler devamını bekliyoruz
Teşekkür Ederim by_ex
inşallah daha iyisini yaparsın...
İnş..
Resimin görüntülenmesinde sorun vardı düzeltildi.
renkler gayet başarılı.
bir ara nette gezinirken buna benzer resim hazırlayan bir site görmüştüm şuan aklıma gelmiyor.
tşkler adminim,Resimin Bütün metaryelleri Photoshopta yapıldı yardımcı programlarda kullanıldı tabi.
Yeni Bir Çalışma daha Walpaper Çalışmam
tbrkler güzel çalışma.!
Teşekkürler.
tebrikler buda güzel çalışma olmuş
Bunlar ufak tefek şeyler:) Yenileri geliyor
3D MAX 2009 vray ile yaptığım bir çalışma
:26:vovvv
helal olsun:4:
guzel bir calısma ellerine saglık
tşkler
Güzel bir çalışma olmuş. Buna benzer elimde çok çalışma var. Kont ustamız da gelip yorum yazacaktır diye düşünüyorum. Bu daha çok photoshopta kullanılan action ile yapılan hazır resimlere benzermiş.
Yorumu kötü algılama lütfen. Sadece gördüğümüzü yazıyoruz. Seni kırmak veya yermek gibi bir art niyetimiz yok. Tamamen iyi niyetli bir yorum yapacagim.
Buna benzer çalışmalarım oldu elbette. Bende böyle çalışmalar yaptığımda kendimle gurur duymuştum ama hazır şeyler bir noktadan sonra zevk vermemeye başlıyor. Yapmak istediğim, hayallarimin zorladığı şeyleri yapmamı engelliyor.
Photoshop ile birlikte başka programlarda kullanmanı tavsiye eiyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzere.
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yorumun için teşekkür ederim.tabi dedigin gibi hazır kalıplar zevk verici bir şey değildir.yardımcı program konusuna qelince her zaman yaptıqım şey illaki photoshopla bir tasarım yapacagımız söz konusu değil,bunun yanında dediqin gibi yardımcı programlar kullanmak tasarımı daha etkin ver görsel açıdan daha mükkemel kılar.Benimde yaptıqım şeylerde genellikle yardımcı programlar actions,brush vs şeyler kullanıyorum ama gayretim bunları burshlar sayesinde degılde kendi çabamla yapmaktır bununda nasıl bir zevk olduqunu biliyorsunuzdur.
başka bi konuya deyinmek isterim.yaptıqım tasarımlar profesoynel bir photoshopcu olduqum anlamına qelmez sadece yeterli bilqimiz var ve bizde bu işi biliyoruz binlerce ders dökümanları izliyerek kendi çapımızda kendimizi qeliştiriyoruz
Herkese iyi günler dilerim saygılarımla HorgaN.
bilgi paylaştıkça çoğalır ;)
Ellerine emeğine sağlık güzel calişmalar devamını bekliyoruz ;)
grafik konusunda donanımlı birini burada görmek sevindirici.
Tşkler Kont;) bu Arada Siirliyim.elimden geldiğince hemşerilerim ve değerli üyelerimize güzel grafik dersleri hazırlamak için elimden geldiğimi yapıyorum
Buda Az önce Yaptığım bir menu.
süpersin ;)