KADININ HERGÜN YAPTIĞINI ERKEK SENEDE BİR DEFA YAPAR....nedir_?
soru tuzaklı dır ve gerçekten çok ince düşünmek gerektiriyor....
Printable View
KADININ HERGÜN YAPTIĞINI ERKEK SENEDE BİR DEFA YAPAR....nedir_?
soru tuzaklı dır ve gerçekten çok ince düşünmek gerektiriyor....
Cvp imza mı ???:)
ne alaka ? yanlışşşşşşşş
şaşırtmacalı soru kadı eski dilde hakim gibi bişey dihergün imza atarlardı davalara fakat erkekler sadece evlenmek için bi kere imza atarlar (istisnalar haricinde) cvp bu mu ???
,
Senede erkeklerin birkere ama kadının hergün yaptığı.... şöyle okunmalı:
Senet e erkeklerin birkere ama kadı nın hergün yaptığı....
kadı osmanlıdaki hakim oluyor...
hayır değil...
Senede erkeklerin birkere ama kadının hergün yaptığı.... şöyle okunmalı:
Senet e erkeklerin birkere ama kadı nın hergün yaptığı....
kadı osmanlıdaki hakim oluyor... :S Cvp bu mu şimdi..:S
nayır buda deil
Sorun için Teşekürler...;) Cvbı çok merak ettim..;), sonra bakalım neymiş..:rolleyes:Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BunU BİlMeYeCek Ne VaR TaBikİDe Ev İşi BayaNLaR HerGün YaPAr BaYLAr İsE SeNeDe Bİr...;):p
CVp-->Ev İşi<--
soruda yanıltma var "kadının" derken bizim bildiğimiz bayan anlamında değil kadının tam anlamını bilmiyorum ama hakim gibi bişey olması lazım kadı yani anlatabildiysem ne mutlu,Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bencce cevap ev süpürme yaaaa.Kızmasanız ama soru çok saçma :D
:)))))))))Alıntı:
ben bunu bi baska forumda yazmistim.
bu sorunun cevabi yok arkadaslar .. bosuna kafanizi yormayin yani
bunu anca birilerini meraktan catlatmak icin sorabilirsiniz... ee sizde bilmediginiz icin cevabini bende bilmiyorum rahatlikla söyliyebilirsiniz :)))
Haklısın k soru yanlış söylenmiş kadın yazılmış kadı olacağına zaten orda da yazmıştım.. ben anladım ne demek istediğin teşekürler...;)Alıntı:
EsMeR KaRiZMa Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eğer insanlardan bahsediliyorsa bilemem ama (affedersiniz) eğer hayvanlar için söyleniyorsa kuş aleminin tavuk + horoz sınıfı geldi aklıma bildiğim kadarıyla horoz senede bir defa da olsa yumurtlarmış (şahit olmadım hiç ama çok kişiden duydum) tavuk her gün en az bir tane yumurtladığından işte öyle birşey karıştı herşey galiba daha fazla karıştırmadan işte cvp bence böyle bişey