HaYaTTa BiR İNSaNı EN ÇoK Ne ÜZeBiLiR?
Sizin yorumlarınızdan sonra beni en çok üzen ne olduğunu bende yazıcam...
Printable View
HaYaTTa BiR İNSaNı EN ÇoK Ne ÜZeBiLiR?
Sizin yorumlarınızdan sonra beni en çok üzen ne olduğunu bende yazıcam...
bir insana inanım ve o insanın sahtecıksa veya sevdigin insan seni aldatsa beni öldürü güvendigim insanlar güvenim sarsa ölsem daha iyi benim içinn
Ayrılık Yani ölüm.Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
haklıyken haksızlıga ugramaq...
bence sevdiğini canından cok severken sevdiği kişi onu terk edip gitmek...
öyle bişey olursa ben yasayamam gider öldürürüm kendimi :)
+Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yapmadığim bir şeyden sorumlu tutulmak ve hesap vermek bir nevi önyargı da olabilir
hayatta bir insanı en çok kendisinden başka kimse üzemez..
Esmer Kardeşime KatıLıom,Herşeyin Çaresi Var Ama Ölümün yok..Alıntı:
EsMeR KaRiZMa Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benide ihanet yani ona sonuna kadar güveniyorsun ve o seni sırtından vuruyor
aşk için ölmek ha aşkın için..Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
giden biir için kendini neden öldüresin ki
sanırım cevabını biliyorum kendine olan saygından dolayı öldürüsün yani Allah'ın verdiği canı sen günah işleyerek verenden önce almaya sebeb olursun..
seni terkeden için öldürüceksen kendini yazıkki ne yazık sana
beni üzen tek şey ama tek şey sevdiğim halde güvendiğim halde o sevgiye o güvene inanılmaması
ve bu ölümden daha zordur.
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Küçük hanım arkadaşımıza katılıyorum. seni senden başka kimse üzemez ne ölüm ne ayrılık nede hüzün keder. herşey senin elindedir ister kendini yıpratır üzersin, ister hiç bişiyi takmaz rastgele yaşarsın.
haklıyı , haksız yere suçlamak...
Kesinlikle Budur ! Eyw Aga !Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
haklıyken haksızlıga ugramak :@
Allah kımseye genc yasta aile acısı yaşatmasın... offfff
sevdiği birini kayıp etmek :(
hayatta olmazsa olmaz dedigi sevdiklerinden uzak kalması insanı coook üzer....
ÖLüm ...
Olum acisi sanmistim,meger oyle buyuk acilar varki gormeden yasadigimiz..Ozlem en acisi..ne yurekte bekleyisi bitiyor nede verdigi sizi..
ayrılık
canından çok sevdiğin birinin uzakta olması:(
(trip yapması)
Aynı fikirdeyim..Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Canından çok sevdiğin insanın uzakta oLması..
İstediğinde göremeyip, ağLamak istediğinde ona sarıLarak ağLayamamak..:(
O suLu gözLeri sevmiyor ama benim başının üstünde yerim varmış...:D:D
HaYATta BİR İnSaNı En ÇOk Ne ÜzEBİLİR?
bu saatten sonra hiç bişey hiç bir şekilde benı üzemez;)