ARKadaşlar kalbi olan bunu denemesin sonradan bozuşmak yok bide sonuna kadar gidin çok acayip şeyler göreceksiniz;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ARKadaşlar kalbi olan bunu denemesin sonradan bozuşmak yok bide sonuna kadar gidin çok acayip şeyler göreceksiniz;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:confused:hiç korkmadım aksine hoşuma gitti bi daha:):D
tşkler hızal
yaa nedemezsin ben bunu izlerken küçük yigenimde yanmdaydı ve hoperlor sesi son sesdi ve artık sesi duyunca çocuk deyi ugradına şaşirdi:p beliki sen hiç korkmamişsin sana tekrar iyi sehirler;):p:pAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayyy yüreğim ağzıma geldi sesli yapınca
ilk sessizdi bişi olmadı
senin iletiyi duyunca sesli yaptım ölüyodum sesten:D:D
Güzel bir paylaşımdı... Çok iğrenç Hiç korkmadım...Teşekürler..:D
aman allah korusun kız ben saten uyarı yapmıştım kalbi olan izlemesin:D:DAlıntı:
death angel Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben bişey izleyemedim ya linktemi sorun var:S:S:S
ya bende acılmadı
arkadaşlar link dogru çalişiyo sorun olcanı sanmıyorum yenile yaparsanız olur herhalde.
sAyGıLaR...
Hehe Karşıma Böle Bişey Çıktığını Düşünmüştüm..:D
Yüzümü son anda başka biryere çevirmiştim görüntüyü görmedim :)
yusuf bizbizeyiz korktum de sen şuna:D
Yok canım sen benı bılıyorsun acık sozluyumdur :):p eger korksaydım derdim ama yüzümü başka yere çevirmiştim arkadaşla konusuyordum :D :pAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen korkmadınmı :D
Ben aslında bole şeyler koyarımda siteye mazallah sonra benim yuzumden mılllet obur tarafa gitmesin bide onalrın günahıı offf :D
[Yüzümü son anda başka biryere çevirmiştim görüntüyü görmedim :)[/quote]
tabi yusuf tabi eminim öledir;)