[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
10 yüz var..
Aynen bende 10 tane gördüm..:)
hayır her ikinizde bilemediniz:)
11 tane buldum ben de sanki buluttada var ama tam net deil...
9 yüz
peki kaççç.....
tebrikler TiTaNiCk bildiniz.:) cwp 9
İşaretleyip gösterirsen Sevinirim..:) Saygılarımla..:) Cvp 9 olması imkansız çünkü 10 tane kesinlikle var...
cvp 9 mu heheh... 11 tane yüz var 9 çok geride kaldı hızalım...
hayır 10 yüz var sen iyi bakmamışsın canımm..
arkadaşlar yalan sölecek halim yok inanmayan açar googleyi bakar:D:D
teşekkür ederim.Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vesselam..
deil yha 11 tane var görmüyorsan gözlük sıparişi verebilirm :p
googlede yanıla bilir :p:p
tamm 1 dk sana kırmızıyla yüzleri gösterecem...
arkadaşlar olay bitmiştir;)
alsan bakk...
9 var 3. işarettin neresinde yüz var:p
bende 10 tane buldum
heralde google amcanın matematiği sıfırdı:D
evet bende 10 tane gordum ufak bi yuz parcası var belkı o gozunuzden kacmıstır...
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam sözümü geri alıyorum dj_koso senden ve diyer ardaşlarından özür diliyorum olayıda bu kadar buyütüm ziyaret defterimede aktarmana gerek yoktu.
arkadaşlar konuyu kapatın bundan sonra yazılacak mesajlar silinecektir bilginize