Arkdaşlar sorunum bilgisayara Format atım ama format işlemi bittikten sonra bilgisayar açıldı ama hiç bir değişiklik olmamış sizce sorun neyden olabilr...
en Kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.. Lütfen...:)
Printable View
Arkdaşlar sorunum bilgisayara Format atım ama format işlemi bittikten sonra bilgisayar açıldı ama hiç bir değişiklik olmamış sizce sorun neyden olabilr...
en Kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.. Lütfen...:)
windows repair diye bir seçenek var yanılmıyorsam. herhalde onu seçmişsin yönergelerden birinde. sadece c:/WINDOWS klasörünü yeniliyor yanılmıyorsam o seçenek.
Hocam yorumlarınız için teşekürler ... Fark etmemiş olabilirm bakıcam...;)Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Format atıım işlemler tamam bilgisayar açılıyor ama herşey eskisi gibi masaüstündekiler bile duruyor...:S ben şaşırmıştım... ilk defa böyle bir sorunla karşılasşıyorum....
büyük olasılıkla format atmadan windowsu tekrar kurmuşsun eskisinin üzerine. yani c: sürücüsünü biçimlendirme seçeneğini atlamış olmalısın.
YooK hayır hocam öyle birşeyi atlamadım Cyi NFTS Hızlı biçimlendirdim.. hatırlıyorum...;)Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saygılarımla..:)
2 seçenekten kaynaklanıyor olabilir.
1) 2. windowsu kurmuşsun.
2) onar demişsin.
2. bir windowsu kurmuşsan bilgisayar açılırken sana seçenek sunar hangi sistemle açılayım diye sen ilk kurduğun win i açıyor olabilirsin. bunu engellemek için c sürücüsünü silip sıfırdan win kurmalısın.
onar demişsen eski win dosyalarını yenilemiştir programların falan kalır. (onarma işini ben pek tavsiye etmiyorum)
haklısınız ama ben 2 defa atım hemde NFST hızlı biçimledirdim onar demedim... Başka bir sorun olamamz mı ??? Saygılar...Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
peki format attığınızda c sürücüsünü bicimlendirdinizmi ( D sil > L onayla ) olayı yani.
Evet Biçimledirdim NFTS'yle hata abi bu hardiskte sorun olmasın mı ???Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saygılar....
ntfs ile alakası yok kurulumda ntfs hızlı biçimlendir yapılır o olaydan önce c sürücüsünü bolşaltman lazım.
Alıntı:
Yook NFTS ile biçimlendir diyordu....:)
Saygılar...
direk c sürücüsünün üstüne entera basarsan o kısıma gelirsin c sürücüsünü gördüğünde c sürücüsüü seçip D tuşuna basacaksın daha sonra L tuşuyla onayladıktan sonra C ve D sürücüsünün olduğu alana geri döneceksin C sürücüsü görünmeyecek eğer harddiskin 2 parçaysa D yalnız görünecek D haricindeki seçeneği seçip entera basacaksın ozaman NTFS çabuk biçimlendir seçeneğine gelip entera basacaksın ozaman sıfırdan format olacak.
;)Deniyecem Abi ne yapıyorsam hepsinin fotosunu çekecem...Gösterecem...;) anlaştık hatam var mı yok mu ???:)Alıntı:
Saygılar...
Tamam kontrol ederim.
Teşekürler Abi öyleyse Akşam görüşmek üzere..;)Alıntı:
Evet Abi Format atım dediğin gibi yaptım bu sefer hata vermedi... Ama bişi söylemek istiyorm...
Geçen seferde aynısını yapmıştım...:S Neden olmamıştı...
Herneyse Çok teşekürler Abi ilginden dolayı... bazı fotoğraflar çektim belki lazım olur diye onlarıda siteye atacağım....;) Saygılarımla....
Bu benim başımıda gelmişti tekrar denedim aynı şekil yine oLdu bi kısım atLoz ama ne:=)
ben bugüne kadar yüzlerce bilgisayara format attım öyle bir hata ile karşılaşmadım senin atladığın bir konu olmalı :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet haklısın Abi Onar ve Onarma yazıyordu onarmamak için ECS ye basmam lazımmış ama ben onara basıyordum.. o yüzden hata veriyordu... Teşekürler en azında birşey öğrendim teşekürler... Yorumların için..:)Alıntı:
deepfreeze tarzı bir program yüklü olabilir yada sistemib başka bir sürücüde yüklü olabilir...