dün arkadaşlarla konuşurken biri şöyle bi bilmece sordu gerçi çok iğrenç bir bilmece ama ben yinede sorayım dedim soru bu arkadaşlar:D
Adamın biri havuza girmiş çıktıktan sonra 1 gün boyunca güneşin altında kalmış ve kurumamış neden acaba
Printable View
dün arkadaşlarla konuşurken biri şöyle bi bilmece sordu gerçi çok iğrenç bir bilmece ama ben yinede sorayım dedim soru bu arkadaşlar:D
Adamın biri havuza girmiş çıktıktan sonra 1 gün boyunca güneşin altında kalmış ve kurumamış neden acaba
Kesin Çok Estentane Bi Cevabı Vardır ! Neden Acaba ? :D
bu adam su aygırı olmasın efsane:D:D cwabı çok merak ettim looo gelde cewapla:D
Cvp alayım arkdaşlar :d
gerçekten çok meraj ettım neden kurumamış bu adam ..!:)
Ben adam hiç havuzdan çıkmamıştır diyecektim de sonradan jeton dustude adam havuzdan çıkmış duştamı kalmış ne yapmış bu 1 gun boyunca :)
Henüz bi cvp alamadım ::)
Sulu şakalar yapmaya devam ettiği için :)
Yalnış
ya kafama takılan 1 gün 24 saat ve güneş 24 saat yok :)
yalnış :D zaten güneşin altında 1 saat durması bile yeter ama adam neden kurumuyo :)
uykusuz gecelerimin sebebi yoktu ama artık var:6: bu sorunun cevabını buluncaya kadar yatakta dört dönerim herhalde
ya valla cvp cok sacma ama bu kadar zorlanacagınızı bilmiyodum nesta 1 gece uyuma ben yarın sana cvp veririm
:11::21:
öyle tahmin ediyorumki cevap sorunun içinde ama yoğunlaşamıyorum çok işim var anca iş arasında düşünebiliyorum ama oda yeterli olmuyor demek
yaa bende dört gözle cewbi bekliyom efsane allah dan duam saçma bir cawbı yoktur merak etmem deysin bari:D
valla saçma diyeyim size bana göre sacma nesta sana böyle bi tiyo vereyim yok sorunun icinde deyil cvp :)
efsane kardeş ekmeğimle oynuyorsun bak bunu düşünmekten bıraktım işigücü kovulmam inş :$
:D:D:D valla kardeş bul :)
Adamın zaten yaş günü..:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla nihat aferin sana :d:d:d:d:21:
Teşekürler bende bu soruyu gerçekten ilk kez gördüm... içimden geldi öylesine yazayım dedim... Cevabın o olmasına sevindim...:D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eger oysa cawp maşallah ablası buldun cawpi tebrik ediyorum:D
Teşekürler abla...:) Cevab çok zor değilmiş...:) inşallah yarın ki sözlüyede böyle cevap bulurum..:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ohhh be teşekkürler nyhat kardeş beni bi dertten kurtardın:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nesta nihayet ögrendin :d:d
ewet, bu bana uykusuz bir geceye mal oldu ama...töbe bidaha bilmece bulmaca bölümüne girmeyecem de bakmayacam da :)
wallah bende kesin nesta bulur diyodum:D
wala çok işim vardı yoğunuz bu aralar düşünmeye bile fırsatım olmadı