[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Manzara harika yaa kim çekmişse elerine saglık+kuşdalıya gelirsem bu dereyi görmek için gelicem süper bir yer saol kardeş:)tşkler...
Süper bı manzara ya. Kim çekmişse ii yakalamış ,)
Tşkler kardeşim guzel bi paylasım bu aradfa GÜZEL KÖYÜMÜ GÖRMÜŞ OLUYOM :)
EYVALLAH...
Çok harika bir köy herkesin görmesini tavsiye ederim derenin suyu güzeldi....
Bu fotoğrafın davamında şelale gibi su akıyor keşke orayı çekseydin..:)
Hakikaten bizim köyde çok etkıleyıcı manzaralar var yorumlar için teşekkürler
çıka gundeke ğaşeee
arkadaşlar bizim derede yüzmek cesaret ister çünkü su çok soğuk
KİMİN KÖYÜ BEE
TAŞINA TOPRAĞINA KURBAN OLDUĞUM;)
BEN GEÇEN YAZ YÜZDÜM İNANMIYORSAN ROHAN ABİYE SOR :):p
sen yüzme bilmiyorsun ki
:20:kımseye deme ama boyumu geçmeyen yerlerde yüzüyordum:5:
Sawuranlım bu yaz köyde görüşürüz seni bilmeycegın yerlere getırecegım bakalım kım daha ıyı yuzuyor fotodakı yerde karsıya gectım
Büyük bir başarı:4:
:17:BENDE GEÇEBİLECEKMIYIM BAKALIM
tepeden tırnağa kuşdalı ŞAVURANNN
coook guzel goruntu
Ya Yanlız efe ben şahidim valla ondan daha iyi yüzün birini bulursan seni tebrik edicem..:)
Çünkü bende ordaydım.. birlikte yüzüyorduk..:)
Saygılar...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu ben mi oluyorumAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ŞIMARTIYORSUNUZ BENİ LÜTFEN:11:
Başka kim olabilr ki :):)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten tek şıksın:D
Askere gitmeseydim yazda sizi botanda görürdüm
ŞAWURAN DERESİ
ŞAWURAN DERESİ
ŞAWURAN DERESİ
ŞAWURAN DERESİ
Bizim köyün suyu Zemzem gibi , Toprağida altin gibidur..:)
O günü adım gibi hatırlıyorum...:)
( Bu arada köyümü Özledim ...) ( Ne Zaman Gidiyoruz... ) :)
biz ŞAWURANIZ bize soğuk su etki etmez..
ŞAWURANLIM2:)
EE KIMIN KARDEŞİ TŞKLER ROHAN ABİ
Rohan abi ziyafet gununde bız uyeler birleşelımmı bi etkınlık bırseyler yapalım
çok güzel yaa insanın gidesi geliyo buralara walah gelirsem sölicem bizimkilere geliriz buraya :D:D
HER BABA YİĞİT GİREMEZ
DİE YAZIYORR GİRİŞTE:p;)
rohan abinin sözü var bu yaz site üyeleri olarak oo kutsal topraklara gidiyoruz..
senıde beklerız;)
Güzel Bir Manzara görmek isterim..
bu pazar bisikletlerle gidiyoruz gelecen mı ..!Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
üzgünüm ama bisikletle Asla Gelmem
:pkoktun mu yine
biz tilloya gitttik bisikletlele şimdiki hedefimiz ŞAWURAN:p
bakarsın ordan çölköyede gideriz hee;):)
Haziran'da toplu halde Şawuran'a gidebiliriz.
Güzel bi dere tam da bir piknik yeri
yorumlar için tskler
güzel bir köy oldugu duydum...
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ooooo amca super olur vaLLa:4::4::4:
Köyümden Cekilen Bu Güzelim Kareleri Gördükçe Gurur Duyduyorum Hepinize Tşk Ederim...
inş bir ara arkadaşlarla giderizz...
İnşallah Gideris kardeşim Hepbirlikte.. Allah'ın İzni ile...Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aslında köyun dolaşacak yerı cok var hazıranda gıdersek sıze rehberlık yapaıblırım:D
İyi Biliyorsun Bakıom Da Xoherzi :) Çok Gidip Gelion Heralde Gidersek Gezdirirsin :1:Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]