Evet arkadaşlar sizce Aşk her şeyi affeder mi?
yada affetmesi gerekir mi?
Printable View
ya belkı her sey afftemez bellı sorunları varsa affetme ımkanı olabılır..?
aşk herşeyi değilsede bazı şeyler affeder.yeterki gerçek ask olsun...
aşk sadece sevdayı affeder....herşey biter ama sevdayı bitiremessin..:):)
affetmez affetmesi de gerekmez ama bazı ufak sorunlar hal olabilir teşekkürler paylaşım için
bugün şebnem ferahın bu güzel şarıksıı vardı dilimde..
kendi kendime mırıldanıyordum baksen tesadüfe birde konu açılomış:)
Hayır kattiyen!
Aşk herşeyi affetmez..
Aşk'ın bile affedemeyeceği bir çok şey vardır.
Örneğin: Yalan, Aldatma, iki yüzlülük.'( Bunlar basit olanlar)
Ama ve en önemlisi {Aşk'ı Çıkarları için kullanmak...}
Alıntı:
LaNeTLi_PeRi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen gerçektende öyle tam duygularımı anlatmışsın:6::6:
Bence aşk her şeyi affetmez!
şimdi aşkın herşeyin affetmesi için için bir aşk duygusu veya bir sevda yaşanması gerekiyor ki herhalde bizim buralarda aşk diye birşey yok yani aşk adına hiç birşey yok son zamanlarda yaşanan aşk olayları falan gerçekten size saçma gelmiyormu eğerki bir insan severse gerekirse kıskanır gerekirse canını verir ama mantıklı bir aşk olması lazım yani ölesiye sevmesi lazımki böle olaylar olmaması için yani eğerki biri gerçekten aşk yaşıyorsa ve herşeyi onun için katlanabiliyosa aşk afedermi etmezmi eleştirisi ortadan kalkar diye düşünüyorum ama son zamanlarda yaşanan olaylar için ben aşk falan çok saçma buluyorum çünkü aşk şimdi erkekler için nedir yok kız arkadaşımı koluma takacam herkeze fors gibi atacam yada işi olmayan kızlarla uğraşır gibi havalar vardır gençlerde bu geçicidir ve bu aşklarda geçicidir kızlarda ise bi çıktığım gibi bişi olsun o havalara giriyim bi deniyeyim bu çok iyi biri diye havalara girerler ama bir şeyin farkına varmak çok geç oluyor ama insanlar yapacakalrı şeylerin hep avantajlarına bakarlar hiç dezavantajlarına bakmazlar onun için eğerki birini seviyorsanız bence iyi düşünerek sevin
Not : belki biraz size saçma gelebilir ama herşeyin gerçeği neyse odur hepinize tşkler.
Aşk Diye Birşey Varmı Ki Affetsin...
Affetmez!!!
bence affetmez ne bu ya aşıksan herşeye katlacak değilsin heraldeee...
Melesefki etmiyor edemiyor...
aşk diye bir şeymi var ha yalancı aşklar var ona bir itiraz yok aşkmı kalmış be
afeder affeder hemde nasıl affeder...:20:Alıntı:
WİLLY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Affetmemeli
pembe gözlüklerle nereye kadar...