mutlu yıllar bana iyiki doğdum bana :D:D kimse kutlamadı bari ben kendimki mi kutlayayım:2:
Printable View
mutlu yıllar bana iyiki doğdum bana :D:D kimse kutlamadı bari ben kendimki mi kutlayayım:2:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyiki doğdunn Sen
tşk ederim bennn:P
iyiki dogdun arkadasım nice mutlu senelere gözlerinde gözyası olmasın yüreginde sevgi kalbinde allah korkusu olması dilegiyle iyi dogdunn...
tşklerrr:)
İyiki doğdun başımın tatlı belası oldun.:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim.Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Hep birlikte nice senelere... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
canım nice hayırlı uzun seneler inş..
ııyıkı varsın nıce mutlu yıllara
yaşlandın artk::D
nice yıllara :)
Iyiki dogdun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte:)
tşkler sağolun :) iyiki doğdum başınıza bela oldum
Valla benim tanıdığım helen isen başımıza(başıma)Bela felan olduğun yok...Alıntı:
HeLeN_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok iyi bir arkadaş olursun ancak:D
ayyy sağol tşklerrr
Rica ederim:)Alıntı:
HeLeN_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşklerrrr sağolun
doğum günün kutlu oslun helen nice mutlu yıllara inşAllah..:)
tşkler cnm sağolll
iyiki doğdun helen başımıza bela oldun:D:D
şaka şaka nice senelere helen
nice yıllara helen.... iyiki doğdunn cnm..:1:
Allah sana sağlıklı günler nasip etsin..:1:
doğum günün kutlu olsun