Fadıl Akgündüz, Siirt Spor Başkanı Oldu
15 gün önce Siirt Spor genel kurula gitmiş ve başkanlığa aday çıkmadığı için 23 Mayıs 2009 günü toplanılmak üzere dağılmışlardı.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tarih 23 Mayıs 2009 Cumartesi Yer Siirt Spor Kulübü Toplantı Salonu Saat:17.00
Siirt Spor Kulübü yeni başkanını seçmek için kongreye gidiyor. Sahnede çok ünlü bir isim var. Divan Kurulu açılışı yapıyor ve Beşir İlçin, bunca senedir büyük çilelerle yönettiği Siirt Spor'un gelir ve gider tablosunu okuyor kongreye katılanlara. Tüm basın mensupları orada. Çetin Akınay ve taraftar grubu da salonda. Protokol koltuğunda 3 kişi oturuyor. Biri Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Çetin Akınay, diğeri Eski Milletvekili adayı Bilal Veysi Yaşar ve diğer konuk Jet-Fadıl olarak tanıdığımız Mehmet Fadıl Akgündüz.
Oy kullanılmadan önce dilek ve temennilere geçildi. M.Fadıl Akgündüz, dün gece Valimiz sayın Necati Şentürk'ün telefonla kendisini aradığını, Siirt Spor'u senden başkası kurtaramaz gel yeniden bu takımın başına geç dediğini söylüyor. Ben Siirt'ten kalbim buruk gitmiş olsam bile gönlüm ve ruhum hep Siirt'te kalmıştır. Siirt'e olan sevgim ve muhabbetimden ötürü toplantılarımı iptal edip önce Diyarbakır'a oradan da Siirt'e geldim.
Siirt Spor bu yıl olmasa da gelecek senelerde Süper Lige çıkacak ve çok daha önemlisi Beşiktaşlı sporcu olarak tanıdığımız Fehmi Alpay Özalan da yönetim yer alacaktır.
Siirt Spor'un başında olduğumuz dönemlerde çok kısa bir süre de 1. lige çıkmıştık ama şimdiki durumda o kadar hızlı olmasa da yine de çıkacağız. O dönemde Siirt Spor almış olduğumuz bir arsa halen elimizde duruyor ve oraya Siirt Spor'a yaraşır bir stadyum yapacağız. 100 bin kişilik dev stadyumda primier lig maçları bile oynanacak. Siirt Avrupadaki maçlara ev sahipliği yapacak. Eskiden olduğu gibi, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi dev kulüpler bile Siirt'e gelip maç yapacak.
Siirt Spor'u bizden sonra hırsızlar ele geçirmiş ve değerli kardeşim Beşir İlçin hırsızların elinden takımı almış ve büyük emek sarfetmiştir. Kendisine teşekkür ederim.
Tüm mücadelemiz Siirt içindir. Siirtli, maçta saygısıyla hareketleriyle tüm dünyaya örnek olacaktır. Bundan böyle beni Siirt'te sık göreceksiniz. Burada bulunarak bir nebze de olsa işimi aksatmış ve para kaybedecek olsam bile, memleketim için buradayım ve Siirt Spor'un gelişmesi ve ilerlemesi demek Siirt'in gelişmesi ve ilerlemesi demektir. Bu nedenle buradayım.
---
Beşir İlçin ve Çetin Akınay söz isteyerek M.Fadıl Akgündüz'e teşekkür ettiler. Bir taraftarın söz isteyerek, "neden Çetin Akınay yönetim listesinde yer almıyor" sorusu üzerine, Akgündüz, Siirt Spor'a hizmet etmek için bir ünvan şart değildir. Ben başkan değil de başka bir şey seçilseydim yine takıma hizmet ederdim. Eskiden de başkan ben değildim ama elimden gelen tüm desteği veriyordum. Bu takım hepimizindir dedi.
Çetin Akınay da taraftarlara dönerek, ben bugün varım yarın yokum, yönetim de olup olmamam hiç önemli değil, önemli olan Siirt Spordur. Bizler geçici, takımımız kalıcıdır. Eskisinden de fazla destek vermeliyiz. Çetin Akınay için değil, Siirt Spor için maçlara çıkmanızı istiyorum dedi.
Tek liste üzerinden oylamaya gidildi.
Listede yer alan isimler şöyleydi:
Yönetim Kurulu (Asil):
1- M.Fadıl AKGÜNDÜZ
2- Bilal Veysi YAŞAR
3- Fehmi Alpay ÖZALAN
4- Ayhan ÖZGEN
5- Bekir ÇELEPÇIKAY
6- Kenan ÇAVUŞOĞLU
7- Yusuf ERTEN
8- Celal İLBAYLI
9- Osman ÖREN
10-Barış İLÇİN
Yönetim Kurulu (Yedek)
1- Cihat AKINAY (toplantıda istifa etti)
2- Cengiz ÖZÇİÇEK
3- Cemal YEŞİLDAĞ
4- Cemal VAROL
5- Nezir ERTEN
6- Fahrettin ÖZEVİN
7- Necip TREN
8- Beşir UTLU
9- Mehmet AKAN
10-M.Cihangir PEKER
Denetim Kurulu (Asil)
1- Cengizhan BAŞARAN
2- Edip MELAYİM
3- Nurullah KAVURAN
Denetim Kurulu (Yedek)
1- Kamil APARI
2- Süleyman ÖZEVİN
3- Salih BATĞI
------------------
Oylamanın ardından herkes M.Fadıl Akgündüz ile fotoğraf çekme yarışına gitti.
siirt spora hayırlı olsun
Alıntı:
PLAYBOY Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] geçmişinden ders almayan geleceğini göremez demişler.. bir zamanlar araba fabrikası da yapılacaktı.. siirtin takımı denilen SİİRT SPORUN adı SİİRT JETPA SPOR olacakmış e ne diyelim reklamın iyisi kötüsü olmaz.. geçmişteki gibi 10 liraya aldığı futbolcuyu 20 liraya satar..
Siirtspora inşallah hayırlısı olur.
Bizler 400 cıvarında jetkent3 mağduruyuz, çoğunluğumuz güvendiğimizden dolayı 9 yıl geçmesine rağmen hala dava bile açmadık, güvenimizi korumaya çalışıyoruz. Burada yaptığınız haber sayesinde bizde kendimizi burada kısaca anlatmaya çalıştık, belki fadıl beyde bu yazılanları okurda bizlerin şüphelerini ortadan kaldıracak açıklamaları yapar diye ümit ediyoruz.