-
Nice Yıllara dj koso
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O şimdi asker canı neler ister. pasta mı istiyon hasan çok beklersin canım. hadi nöbete : D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben sana pasta almıştım sen olmadığın için yedik :P
Küçük hanım ablanda bak sana süpriz yapmış.. de hade üfle naz yapma lo..
He valla seviyoruz seni. sensiz de düğünler çekilmiyor.
Senin olmadığın düğünler çok kuru ve sessiz oluyor...
-
doğum günün kutlu olsun kardeş,nice mutlu senelere...askerliğini biran önce bitirip doğum günlerinin tümünü sewdiklerinin yanında geçirmen dileğiyle....mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara...
-
Doğum Günün KutLu 0Lsun Nice MutLu yıLLara SağLıkLa .... :)
-
Doğum Günün Kutlu Olsun Şekerparem...İyi Ki Varsın ..İyi Ki Tanımışım Seni...Her Zaman Olduğun Gibi Kalman Ve Hiç Değişmemen Dileklerimle....İyi Ki Doğdun...
-
doğum günün kutlu olsun ASKERAMIN
şuan aramızda olmanı senden çok ıstıyorum ınan
tez vakıttte dönmen dılegı ıle SENI SEVIYORUZ IYIKI VARSIN
-
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara şanlı asker :)
-
arkadaşlar sizlereçok tşk öderim özelikle derbedere olömayan sebeler yüzünden çarşı izinlerim kilitlenmişti ancak bölüğk asteymeniyle konuştuktan sonra çarşı iznimi açtı... bakıyorum.ç.. bern burda olmama ragmen benim dogum günüm unutmamışsınızzz...
-
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] doğum günün kutLu oLsun.. sağLıkLı ve mutLu nice yıLLara....=)
-
-
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı Yıllara
İYİKi DOĞDUN...
-
Hiç unuturmuyuz Koso'cum. Askerde de olsan, Her zaman yanımızda hissediyoruz seni. Askerliği bitirmeni dört gözle bekliyoruz. Bugün de çarşı izninde siteyi unutmadın ve bizleri de telefonla arayarak sevindirdi.
Aradığında site toplantı halindeydi ve çoğumuzla görüştün. Herkes çok sevindi. Eminimki sende sevinmişsindir.
Tüm askerlere Hayırlı teskereler diliyoruz.
-
mutlu yıllar kısa zamanda selametle gelirsin inş...=)
-
nice mutlu senelere kardeşim yeni yaşin hayırlı olsun:)
-