[B]ben çıkamadım
burdan:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[B]ben çıkamadım
burdan:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kapı çelikten olsa gerek. herşeyi buldum kaset, cd, 3 anahtar vs. ama ne ettiysem açılmadı... en iyisi kırmak.
HA GAYRET ÇIKMAK ÜZERİYİZ;)
ÇOK ZOR Bİ OYUN YAW:(
ÇOK ŞEYİ BULDUM
BUNU ANLAMADIM BU NE OLUYOR:):1:
var valla eksik birşeyler bende bulamadım
Ali sağ alt çekmecede mavi bir kaset var. Onu al bu kutuya koy..
ewet koydum da
biri çıktı dans edıyor;):)
bıttımı bu kadar mı
ya cıkılmaz bu odadan kaldım burda yardım eden yokmuu:D:D::D:D
Çekmeceler değilde masanın altında da bişiler vardı onuda al..
3. anahtarıda bul
onu aldım hatta boşa tıklasan çok şey çıkar
ben tıkladım çok şey çıktı amma kullanamıyorum bı yere:)
SOSTEYE DAYAN ICERDE AZ KALDI SENI KURTARAM:)
yarım saattir uğraşıyom hala çıkamadım ama sonunda çıkcam ...
2. Yüzük nerde biLen var mı ??
Bende Çoğu Şeyi buLdum ama Çıkamadım :S:S
burak sadece ikinci yüzüğü bulman kalmış.
ali sen diğer yüzüğü nerden buldun sölesene..
ara bul:p
yatağın etrafında dolan belki bulursun:p
Mavi Pil Nerde Bilen Varmı ?
tüm herşeyi buldum da
bunları nereye nasıl kullanacam :(
Ben çok önceden oynamıştım bu oyunu..:)
*Gerekli malzemeler toplandıktan sonra kasa için şifre gerekiyor.. Şifre:1994
*Pil için yatagın başına, yastık altına ve ayak ucuna bakın...
*Tüm parçaları tamamlayınca kırmızı kutuya yerleştirip dans eden kişiyi izleyin size bir nokta gösterecek ... Kolay GeLsin...:)
tüm parçqaları buldum hatta adamı bıle dans ettırdım amma kapı daha kapalı:)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SAWURANLIM ..kardeş valla bende çıkamadım bilsem söylerdim
yaw hocam bu oyunu sız başlattınız sızın bıtırmenız lazım:),
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vallahi kardeş daha konuyu açarken ben çıkamadım diye belirtmiştim
kasaya geldim ama şifrenin 1994 olduğuna dair bir ipucu bulamadım. :) şifreye netten mi baktın yoksa odanın bir yerinde şifreyle ilgili bir ipucu mu var?Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hocam her seferinde dans eden kişi başka bir şifre veriyor genelde o şifreyi girmen gerekiyor bir ara oynamıştım bunu oradan hatırlıyorum
1994 denedim oldu. tornavida veriyor :)
şimdi çözüyorum olayı
amma mavi pil nerdeydı
Ya arkadaşlar Söylediğiniz bütün malzemeleri buldum ve adamı da dansa kaldırdım ama bi kasadan söz ediyorsunuz ve şifresi o kasa nerde? ve şivreyi nereye yazacaktık?
yatağın alt kısmında, yatakla duvar arasındaAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
adam dans esnasında duvarda bir noktaya işaret ediyor. oraya yavaş bir şekilde birkaç defa tıklayınca kasa ortaya çıkıyor.Alıntı:
KeNaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya bende bir nesneyı bulamamakta takıldım sonra bıraktım zaten :)
bu oyunları çok seviyorum ya:D
kardeş çıkabilirsen odadan haber verde bizde çıkalım telef olduk çünküAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok ben çıkmayı sevmem:D:Ddaha doğrusu çıkamıyorum:D
:23:Zorda olsa Çıkmayı Başardım...:8::95:
Nasıl :17:Alıntı:
By.FoToCu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:1::1:Ben Çıktım:1::1:
Resim Kanıtıdır
kapı açılınca resmi cekemedim ama açıltıktan sonra çekebildim...:D:D
Bir Kaç ipP uucu vereyim....
Yatağın ayakucu tarafına gidin (Ekran kırmızı boş duvara dönükken sol alt köşeye tıklayın) Ve ordan pili alın...
çekmeceden aldığınız kırmızı kutuya tıklayın.yüzükleri yuvarlak yerlere yerleştirin.Diğer boşluğada çubuğu yerleştirin.Ve kutuyu açın...
Kutuya tıklayın bir film çıkacak ve adam dans edecek.Filmin sonlarına doğru adam eliyle bir noktayı işaret edecek mousenizi o noktadan ayırmayın ve filmin bitmesini bekleyin.Film bitince 3 kere o noktaya tıklayın duvarda kare bir alan belirecek.Daha sonra kare alana tıklayın ve kasanın kapağını açın.Sonra kasaya tıklayın...
cd kapağının yanında duran oyunun başlarında sağ üst çekmeceden almış olduğunuz kağıda tıklayın ve URL adresini okuyun.(Okunmuyo demi kıhkıhkıh) Buyrun o zaman adres: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada adam dansın sonlarında size duwarda bir yeri işaret ediyor işaret etiiği yere mousla 3 defa tıklayın üst üstte duwarda kasa belirecek...:D
bu basit geldi ben bir üstte çıkıyorum arkamdan çıkan gelip yetişsin...:D:P
TebrikLer .... :D
Teşekkürler... dah çıkan olmadımı....
Bir adet yüzük buldum da ikincisini bir türlü bulamadım yardım pls...