Siirt'te "Anadolu Aşkı" adlı dizi filmin çekimlerine başlandı.
Siirt'te dizi çekimi
Siirt'te "Anadolu Aşkı" adlı dizi filmin çekimlerine başlandı.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ömer Korkmaz'ın yönetmenliğini yaptığı, AZAT Film Şirketi tarafından organize edilen dizi film çalışmalarına start verildi. Ünlü sanatçıların rol alacağı ve kentin değişik tarihi yerlerinde ve köylerinde çekilecek olan dizinin Siirt'in tanıtımına katkı sağlaması bakımından önemli bulunurken, kette ilk kez film çekimi yapılacak olması, vatandaşları heyecanlandırdı. Dizinin çekimleri için gereken tüm resmi başvuruların yapıldığını ve gelecek hafta çekimlere başlanacağını söyleyen yapımcı Selami Akkoç, "Siirt'te bir ilki gerçekleştirmenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. "Anadolu Aşkı" dizisi, şimdiden Siirtliler'e hayırlı ve uğurlu olsun. Bu filmin gerçek sahne alacağı il, normalde Mardin'di; fakat çok sevdiğim ve değer verdiğim, kardeşim gibi sevdiğim Siirtli arkadaşım Zeki Eren, benden dizinin Siirt'te çekilmesini istedi. Siirt'in tarihsel ve kültürel açıdan çok önemli bir il olduğunu söyledi. Buna Siirt'e gelince inandım. Siirt'in tarihi yerlerini gördükten sonra dizinin burada çekilmesini onayladım. Siirt insanının güzelliği, şefkati ve ilgisinden dolayı diziyi burada çekmeyi kararlaştırdık. Dizinin burada çekilmesine vesile olan Siirtli arkadaşım Zeki Eren'e özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah, dizi Siirt'te başlayacak ve Siirt'te bitecek" dedi.
"Anadolu Aşkı" adlı dizide, ünlü şarkıcı Hakan Gürses, İbrahim Küçük (Küçük İbo), Leyla Adalı, Selami Akkoç, Tuba Özay, Feyzi Kurtuluş, Meral Zeren, Maşaallah Ekrem, Fatma Belgen, Gülin Kirpikçioğlu'nun rol alacağı öğrenildi.
Selam: Siirt'te "Anadolu Aşkı" adlı dizi filmin çekimlerine başlandı.
dizide oynayacak kisilere bakılırsa isimiz zor leyla adalı tuba ozay kucuk ibo<<<<<<hepside sansasyonel kisiliklere sahip insanlar umarım tilloya gidip cekim yapmazlar muhafazakar <<<<kisilikleriyle bilinen siirt halkına oynanan bi oyun olmaz ins bekleyip gorecezz<<<
Selam: Selam: Siirt'te "Anadolu Aşkı" adlı dizi filmin çekimlerine başlandı.
KARTAL 56'ya cevaptır.
Tillo'da çekim yapılırsa ne olur. Tillo'nun dokunulmazlığı mı var. Sonuçta çekilecek bir film. Demokrasi bir tahammül rejimidir. İnsanların birbirine tahammülüdür. Paris'in en merkezi yerindeki bulvarın ortasında niyet edip namaza başlayan müslümana ve yanında şarap içen adama nasıl kimse karışmıyorsa bizim de bunlara alışmamız lazım. Bir takım hurafe ve yanlış anlamalar yüzünden ülkenin ve Siirt'in önü niçin kapansın. Sevgiler, selamlar, saygılar...
EGEMEN<<<<<<<<arkadasıma<<<<<<<<<<<<<<Öncelikle sitede sadece oyun ve müzik le ilgilenen bir genclik olmadığına arastıran ve aynı zamanda sorgulayıp fikrini söyleyen arkadaşların olması beni sevindirdi.yazdığım konuya gelirsek ki halen aynı fikirdeyim ve yazdığımı savunuyorum<<<TİLLO (süryanice<<YÜKSEK RUHLAR<<)ALLAH KATINDA MAKBUL İNSANLAR ) DEMEK topraklarında binlerce evliya yetistiren bir ilcede İSMİ ve KALİTESİ (DİN ACISINDAN )tartışılan ve hatta islam dinini temsil etmeyen başrol oynayacak kişilerin dizi cekecek olmasına TİLLOLU biri olarak karşı gelirim.Tilloya diziyi izleyip gezmeye (turizm)gidecek kişileri DEĞİLDE kitaplardan okuyup ve takip eden ve orda yaşayan evliyaların hayatlarını bilen kisileri TERCİH EDERİM <<<<<<<<<<<<<<<<<<NE OLUR ÖRF VE ADETLERİMİZE BİRAZ DAHA SAHİP CIKALIM<<<<<SAYGILARIMLA<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< SELAM VE DUA İLE............................................... KARTAL56
Selam: Selam: Siirt'te "Anadolu Aşkı" adlı dizi filmin çekimlerine başlandı.
Kartal 56 kardeşim,
Bak ne güzel tartışabiliyoruz. Tabii ki senin fikrine saygı duyuyorum. Üstelik sen Beşiktaşlı'sın (Benim yaşadığım dönemler Beşiktaşlı olmazdı Siirt'te, hadi hayırlısı), ben ise Fenerbahçeliyim. (Hadi iyisiniz Kutsal İttifak olarak kupaları paylaştınız, bize birşey kalmadı -tabii ki şaka yapıyorum-). İslamı iyi kötü bilen bir Siirtli olarak, üzülerek söyleyebilirim ki, ülkemizde en çok hurafelerin yaygın olduğu kentlerden birisi de Siirt. Örnek mi istiyorsun, mesela faiz haram diye onun yerine geçirilen şaklabanca alış verişler (Yüce Allahın niyetimizi bilmediklerini mi sanıyorlar), kasko sigortasının caiz olmadığını söylemek v.b. birçok hurafe Siirt'de var. Tabii ki geçmiş de yaşamış değerli tasavvuf ehli insanlar, veliler var. Ama bunları bile tabulaştırmamak gerek. Kulluk sadece Allahadır. Bana göre insanlar fikirlerinde, inançlarında, yaşam biçimlerinde sonuna kadar özgür olmalılar.Siirt'in geçmişte daha özgür ve özgün yaşadığını söyleyebilirim. Selamlar, sevgiler, saygılar....
harika böyle etkinlikler siirtimizi tanıtmaya devam edecektir.tşkler
Siirtte dizi film çektiği için Yapımcı,Yönetmen Ömer KORKMAZ ve oyuncu arkadaşları set ekibini tebrik eder Şehrimizin tanıtımına büyük katkı olalacağını tahmin ediyorum. BAŞARILAR...
Beyler bi sakin olun bilmeyen sanki ........... filmi çekiliyor zanedecek Ne bu Şiddet bu Celal...
Mardin ve Hasankeyfte çekilen dizileri bir hatırlayın.
rohan kardesim kaygılarını ve duncelerini paylasır altına İMZAMI atarım farkındaysan senin yazdıklarına yakın bi yorumda bulunmusum umarım ve dilerimki biz haksız cıkarız ve siirt bu ilk deneyiminden alnının akıyla cıkıp zaten basta inanc ve ....vs diger turizimi artar <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<