[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
doğrusu bukadarınıda beklemiyorduk pess:D:D:D
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
doğrusu bukadarınıda beklemiyorduk pess:D:D:D
repsol satmasaydım valla eve girdirirdim :D çok güzel olmuş ellerine sağlık tşkürler....
ahh keşşke satmasaymışin sosyete gardeş yıkadıgın motorda güzel:)+beyendine sevindim artık sana birtane motoriye aliriz;)
motoriye olmaz motor olur ama :DAlıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olurmu sosyete motor basit kaçar ben sana kavazaki alacam:11:Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyide şimdiki piyasaya bakınca diğer markalara göre kawasaki basit bi motor oluyor bence bi tane honda daha iyi
Ama şimdi bu motorda sevilmez mi cillop gibi baksana :)))
çok tşkür ederim saol bende sana bi tane fenerbahçe forması alırım :DAlıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sagol sosyete kardeşim çok sevinirim:)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HıZZaL bu sen olmayasın :D:D:D çokta benziyo
ayy nerden bildin sosyete kardeş vallah tipki bana benziyo:D:D pekde yakışmış forma allah nazarlardan saklasın kizi:) ben bu resmi aliyom t.ş.kAlıntı:
ben tşkür ederim kardeşimAlıntı: