foruma girdiğinizde online olmasını istediğiniz hemen online listesinde ismine baktığınız biri varmı ?:1::4:
foruma girdiğinizde online olmasını istediğiniz hemen online listesinde ismine baktığınız biri varmı ?:1::4:
var tabi :D Elem@n, Kakaosuz Çikolata, Ulash
rohan ,eleman abim,güldeste..............
güldestem.....derbeder.....sevdayelleri(ablam)..ve nesta abim..:)veee rosem..:)
KüÇüK HaNıM..
Güldeste..
Derbeder..
RoHaN..
Sevdayelleri...
HıZZaL..
HaNıM aĞaM..
HaYaT..
RoSe Yard...
ay cnaım benim soal burdayım bak..:)
teşekkürler canım.bende küçükhanım serserinim rose gibi değerli arkadaşlarım var bakıyorum hemen
serserinim war bende de özledim kuzuyu ya msn de de yyok :(
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]+SU_MİSALİ
saat: 10.14
Tşk.ederim HİZZAL hanım .Alıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Canlarım benim:)))Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende sizleri arıyorum ve tabii eleman abiyi, titanic abiyi, hayat ablamı çok arıyor gözlerim ama bulamıyorum göremiyorum artık onları:(((
Derbeder abi :)
Hızall nerelerdes,n..:D:D
küçük_hanım rose.yard. efsane_1907 (bir umutla)
Vardı ama artık yok.
Rohan...Hellboy
vayyy...Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SoSYeTe (: içinde kalmasın :D
DeRBeDeR - RoHaN - MaRİi .... :)
uzaaa sen elimde kalcan bi gün..