[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt-Balıkesir
Rakip takımda geçen haftaki Bandırma maçında kırmızı kart gören savunma oyuncu Emre Bayraktarbaşı bize karşı oynayamayacak.
Takımımızda ise Kart cezalısı Muammer sakat olan Çağdaş ve Caner takımdaki yerlerini alamayacaklar.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Spora Başarılar Dilerim ve Taraftarlarımızın Destegine İhtiyacı Oldugunu Sanıyor Burdan butun Hemşehrilerimizi Bu Maca Bekliyoruz Diyorum...
Her Zaman Tam Destek Siirt Spora :)
arkadaşlar maçı dinleyebilecek veya izleyebilecek yerel bir link var mı??
Basarilar Siirtim seninleym ..
ilk yarı 2-0 yeni durumdayız. Gözün aydın bayraktar seni istemiyoruz bayraktar istifa!
maç 4-0 sona erdi.
Bunca harcama boşa gitti yine.
Bende görünce şok oldum Bu kadar fark beklemiyordum açıkçası
2 mağlubiyet 1 galibiyet var sonuç ?
Hayırlsı