-
Polis56 dan selamlar
selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız nevarneyok valla bende askerliği bitirmeye çalışıyorum az bişey kaldı şafak 88 en kısa zamanda sizlerle beraber olacam yokluğum belli oluyormu bilmiyorum ama ben sizleri hep arıyorum sağolun varolun bana dua etmeyi unutmayın Allaha emanet olun herkese selamlar
-
a.s polis56 hg,sayılı gün geçer inşaallah,hayırlı teskereler diliyorum:)
-
teşekkür ediyorum özlem_20 dualarınızı eksik etmeyin allah hepinizden razı olsun
-
dualarımız sizinle ve bütün askerlerimizle.ALLAH yar ve yardımcınız olsun,tez zamanda kavuşun sevdiklerinize ve siteye :) selam ve dua ile.
-
A.selam bir an önce aramıza dönmen dileğiyle
Hayırlı teskereler
-
Zaman su gibi akıp geçiyor. Dün gibiydi uğurladık seni...
Hayırlısıyla geriye kalan Borçlarınıda öder sağlıklı bir şekilde aramıza dönersin.
Allah yardımcın olsun.
Hı bu arada Dj koso Arkadaşımız dün aradı onun 77 günü kalmış.
Efsane arkadaşımızda bugün aradı ve onun da 80 günü kalmış.
:)
-
yine ben geldim...:-))
evet arkadaşlar hayırlısıyla bugün kendi plakamdayım şafak 56 geliyorum inşallah en yakın zamanda dualarınızı eksik etmeyin allah sizden razı olsun....
-
bitirmissiniz bisey kalmamıss...
-
hayırlısı bişey kalmamış dularımız tümünüzle .. bekliyoruz .. en azından kısa bir süre olsa bile sizin ülkeyi beklediğiniz gibi
-
a.s abi,hayırlısı pek birşey kalmamış hayırlı teskereler diliyorum=)
-
yeniden selam
selamunaleyküm arkadaşlar şuan teskere alışverişindeyim az kaldı 24 gün sonra aranızdayım özledim güzelim siirti sizleri dualarınızı eksik etmeyin bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun allaha emanet olun....
-