Sitemizde görev almak isteyen bayan üyelerimizin konuya cevap yazmalarını bekliyoruz.
kuralları biliyorsunuz tekrardan yazmama gerek yok sanıyorum:
Aktif olmak, üyelere yardımcı olmak vs vs. :1:
Printable View
Sitemizde görev almak isteyen bayan üyelerimizin konuya cevap yazmalarını bekliyoruz.
kuralları biliyorsunuz tekrardan yazmama gerek yok sanıyorum:
Aktif olmak, üyelere yardımcı olmak vs vs. :1:
Ya aslında ben gönüllü olmak isterdim ama her zaman online olmama korkum var..Bu siiteye girmek için elimden geleni yapsamda,ailemde her türlü fırçayı yememe rağmen int te bu siteyle uğraşsam da online olmayıp siteyle ilgilenememekten korkuyorm..Ne de olsa mod olunca sorumlulukta artıyor
keşke herkes senin gibi bilinçli olsa. Gerçekten de benim bahsettiğim konu bu. Yeni görev yeni sorumluluk demektir.
Ama kararını bekliyorum evet yada hayır. Fazla online olmasanda sana bir kıyak geçeriz. :5:
Valla eğer kıyak geçilicekse ben varım:D
Hemde büyük bir zevkle yaparım... :71: :72:
hangi bölümnleri istiyortsan yaz ama benim tahminimce
kadınlar kahvesi
yemek tarifleri
geyik odası
resimlerin dili
şiir edebiyat kısımlarını seçersin
ama adettendir sorayım
hangi bölümlerde mod olmak istiyoprsun
Benim amacım sadece siteye yardımcı olmak ve sitenin güzelliklerle dolu olmasını sağlama olacağı için bölümler çok ta önemli değil açıkçası..Önerdiğiniz bölümler güzel.Bana da uyar.Ama her zaman dediğim gibi siz en iyisini bilirsiniz..Hangi bölümde moderatöre ihtiyaç varsa ben o bölüm için elimden geleni yaparım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Benim amacım sadece siteye yardımcı olmak ve sitenin güzelliklerle dolu olmasını sağlama olacağı için bölümler çok ta önemli değil açıkçası..Önerdiğiniz bölümler güzel.Bana da uyar.Ama her zaman dediğim gibi siz en iyisini bilirsiniz..Hangi bölümde moderatöre ihtiyaç varsa ben o bölüm için elimden geleni yaparım
işte senden beklediğim cümleler bunlardı. Bu akşam görevlendirmen yapılacak. Hayırlı olsun. Umarım hiç sıkılmaz, hep aramızda kalırsın.
tebrikler canım..............................
yeni görevin hayırlı olsun.................................
ilk kutlayan ben olayım dedim :72: :212: :204:
Çok tşk ederim canım..Sizede tşk ederim adminim..Elimden gelenden daha fazlasını yapıcam emin olun.. :212:
:4: :108:Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun Dostum..... :2: :105:
Görev Almak İstiyen Başka Bayan Üyelerimiz Varsa Başvuruda Buluna Bilirler..
ya aslında bende böle bir görevde yer almayı çook isterim ama yeterli olamayacağımdan korkuyorum.......................
candy5 de en başta biraz zorluk çekecek ama eminim bu işin üstesinden gelecek ve öğrendikten hemen sonra sana nasıl yapıldığını öğretsin. Baktın basit bişi seve seve görev veririz. Sitede aktif ve istikrarlı bir çizgide gidiyotsun. Seni mi kırcaz :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
ya aslında bende böle bir görevde yer almayı çook isterim ama yeterli olamayacağımdan korkuyorum.......................
tamam dediğin gibi olsun candy denesin yapabiliyorsa bende ondan öğrenir yaparım............... :204: :213: :9:
Tabiki yapabilirsin canım benim..Hatta eminim benden daha başarılı olacaksın :71: :46:
Bayan Moderatorin Aramaya devam ediyoruz var mı talipli acaba :24:
ben olmak istiyon rohan
bende olmk istiyrom rohan abi az kaldı okuln bitsmine çok uzuzn süre online de ol-rum
Merhaßa arKADAşLar ßende Bu qüzel Sitede ModeratrLük Yapmak istiyorumm qünde onLine saaim en az 2-3 Saat gereğinin Yapılmasını arz ederim
şuan mesaj sayın 1
en az 1-2 hafta siteye takılman gerekiyor. Sitenin mizacını ve kurallarımızı iyi bilmen gerekiyor.
Sözün kısası siteyle içiçe olman özdeşleşmen gerekiyor.
Daha çok erken :19:
Vayyy beaaa..Nerden nereye..Siteyi ilk açtığımız zamanlar Moderator-moderatorin bulmak ne kadar zordu değil mi Rohan? Elinize sağlık..Uzun zamandan sonra bakıyorumda emekleyen bebeğimiz çoktan ayakları üzerinde durmaya başlamış.
daha geçen hafta Tillo turu yaptık hocam, gitmediğimiz bir Şirvan ve Pervari kaldı :233:
Ya KuraLLarın Hepsini Biliom okudummm Mesaj Sayım ö.deil
rohan ben biraz daha kendimi geliştirdikten sonra başvurabilirmiyim henüz bende yeniyim pek bişi bilmiyom ama kısa zaman sonra herşeyi çözer size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ne dersin olur mu :60:
tabikide olur sinem hanım siz yeterki azmedin olmayacak şey yoktur.
bayanlar işlerini daha titiz yapıyo
çok iyi olur bence
burcu sana moderatörlük yakışır ama dediğin gibi daha çooookkk çalışman gerek...
bende modorotör olabilirmiyim
inşaallah olursun. :106:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
saol derbeder inşallahAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
inşaallah olursun. :106:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
bayanlar aranıyor ilk defa burda gördüm yaw daha yeni sayılırım :60:
her şey zamanla.
kendine gösterip ispatlayan her kese görev verilir yeter ki çalışmalarınızı siteden aksatmayın :1:
zaten 2 sitem var eleman abim ve diğer sitede maynagımın :106: :106: iyiki onlar var iyiki onları tanıdım :233:
bizde seni tanıdığımıza sevindik hanım agaAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : "HaNıM aGa"
zaten 2 sitem var eleman abim ve diğer sitede maynagımın :106: :106: iyiki onlar var iyiki onları tanıdım :233:
yeni sayıla bilirsin ama mod olmayı düşünürsen haberimiz olsun
seni yeterince tanıdık vakit ayıra bilirsen neden olmasın :q:
vala bende bu konuda kendime güveniyorum yapabilirm :223:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
istediğin bölümler nelerdir?
örneğin iki bölümde yetki verdiğim zaman, o bölümlerin sorumlulukları sana ait olacak. Yanlış açılan konular, iki defa açılan konular, saçma sapan yazılar (cevaplar), tartışmalar ....
isteğin bölümler nelerdir?
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
istediğin bölümler nelerdir?
örneğin iki bölümde yetki verdiğim zaman, o bölümlerin sorumlulukları sana ait olacak. Yanlış açılan konular, iki defa açılan konular, saçma sapan yazılar (cevaplar), tartışmalar ....
isteğin bölümler nelerdir?
hadi hayırlı olsun donence_005 adına sevindim..
düşünebilirim aslında sizde layık görürseniz tabi sık sk girerim demiyorum ama açtım pc yi zaten buralardayım :223: :223:
Alıntı:
düşünebilirim aslında sizde layık görürseniz tabi sık sk girerim demiyorum ama açtım pc yi zaten buralardayım :223: :223:
ilgileneceğiz bölüm isimlerini alabilir miyim. En az 2 en fazla 4-5
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Alıntı:
ilgileneceğiz bölüm isimlerini alabilir miyim. En az 2 en fazla 4-5
bebek resimleri
karikatürler
GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA
resim alemi
derin duygular :218: :218: bunlar :218: ilglenebilirimde hemde büyük zevkle :259: :259: