[HIDE][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/HIDE]
Printable View
[HIDE][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/HIDE]
Emeğine Sağlık Dostum Bak İşte Bende Yaptım Ama KUllanmıcam :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KLAVYENE SAĞLIK ARKADAŞIM::::::::::::::::::::::::::::::::: :210:
ellerınew s aglık arkadasım
BEN DENEDİM SÜPER BİŞİ BAK............................................... .....................>>>>>>>>>>>>>>>>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
emegine saglık dostum çok teşekkürler
[span=silver]cok hoş olmuşlar arkadaşım.[/span]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
BEN DENEDİM SÜPER BİŞİ BAK............................................... .....................>>>>>>>>>>>>>>>>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Paylaşım için tşkler..Bu site gerçekten de süper.. :62: :8:
Ya ekincig gerçekten de çok güzel olmuşlar.Arkadaşım..Bende şunu yaptım ve signatürümede koycam inş :210:
Ya ama gözükmüyor yetkililer bu konuda bana yardımcı olabilir lermi acaba??
:218:ya ordan kopyala yapıitır yapmıyon altta yabancı bir dille yazılmış yazı var onu tıklıyon kaydet diyon tamam canı................... :211: :10:
ayrıca sanada çooooook teşekkür ederim şawuran(yorumun için)
Bende sana tşk ederim gamzelim:D
Yaptım işte... :62:
Ya ama bu sefer signatürüme koyamıyom:(Şaşırdım napcağımı ya bu benim için baya sorun oldu :58: :57:
eheh cucuk cucuk cucuklar heheheheh :105:
Güsell....... :210: :210: Ama benim işime yaramaz :11:
bravo ellerine sağlık lazim olan bi program..
ya resmi upload etmen lazım yoksa olmaz tamam canım?
Yaptım ama olmuyo......Alıntı:
gerisi beni aşar:) :68: :213:
Emeğine Sağlık Dostum
yapa bileceğim bişi varmı :72:@candy5 @ekincig biraz gec oldu :101:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Yaptım ama olmuyo......Alıntı:
ya ben bildiğim herşeyi anlattım yardımcı olabildiysem ne ala............................. :45:
-----------------------------------------------------------------------------------------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
şawiti ne oluyor baksana kuş ya senin ismini yazıyor delikanlı alemden kaydı bir yıldız daha :205:olum vah vah kuşsawiti :60:
yaa çok ayıp:) :204: :24: :216:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BeRkAnT
-----------------------------------------------------------------------------------------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
şawiti ne oluyor baksana kuş ya senin ismini yazıyor delikanlı alemden kaydı bir yıldız daha :205:olum vah vah kuşsawiti :60:
DİKATİNİ CEKMEK İSTERİM BU KONUDA İLK ÖRNEĞİ VEREN BENİM AMAC KONUNUN İLGİ ALMASI BİZ HER ZAMAN DELİKANLIYIZ BİR KUSUN YAZMASIYLA DELİKANLILIK GİTMEZ .. AMAC DEDİĞİM GİBİ ÖRNEKLENDİRME. ESPİRİ YAPMIŞ OLABİLİRSIN AMA UMARIM SENDE BENİ ANLAYIŞLA KARŞILARSIN
ŞAwiti la sen ne sin bea gene bi kılıf uydurdun hella neyse no problem hala delikanlı alemdesin :1: ama bidaha olmasın :70: kuş muş bune ok
[schild]:69:
:70:
:56: :17:
:61: :205: :67:
:20: :49: :104: :206:
:58: :22:[/schild]
UMARIM SİMİLES DİLİNDEN ANLARISN
ya arkadaşlar bencede amaç orda tanıtmaktır o yüzden böle polemiklere girmeye bile hiç gerek yok hep elele siitliler board'da dewam edelim................... :7: :68: :64:
tşkler arkadaşım bi baqamm...
emegıne saglık hehe :107:
paylaşımın için teşekkürler dostum
TEŞEKKÜRLER
thank you
saol
ÇOK GÜZEL BUNLAR
sagolsin ellerine saglik tesekku ederim sana
SAOL KARDEŞ
iyi valla
ellerine sağlık..