Sitemize geldiği andan bu yana ilgisini esirgemeyen, tanıdğı herkesi sitemize davet ederek, bizlere desteklerini esrigemeyen ELEMAN abiyi bu hafta haftanın üyesi yapmaktan onur duyarız.
Başarılarının devamı dileğiyle abicim.
:71: :4: :72:
Printable View
Sitemize geldiği andan bu yana ilgisini esirgemeyen, tanıdğı herkesi sitemize davet ederek, bizlere desteklerini esrigemeyen ELEMAN abiyi bu hafta haftanın üyesi yapmaktan onur duyarız.
Başarılarının devamı dileğiyle abicim.
:71: :4: :72:
[S]eleman Nickli abimiz Bu hafta Haftanın Üyesi Olmayı haketmiştir.
İlerleyen Zamanlarda Daha İyi yerlerde Göreceginizden Süpheniz Olmasın :1:
Kendisini Tebrik eder basarılarının Devamını dilerim.. :4: :4:[/S]
en içten dileklerimle tebrik ediyor başarılarının dewamını diliyorum...................
[GLOW=red]DEĞERLİ ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.[/GLOW]
Tebrikler eleman..Gerçekten haketmiştin...Başarılarının devamını dileriz. :213:
BAŞARILARININ VE PAYLAŞIMLARININ DEVAMI DİLEĞİYLE HAYIRLI OLSUN ELEMAN.... :42: :43:
tebrık ederım arkadasım basarılarınındevamını dılerım
başarılarının daim olmasını dilerim
kutlarım sizi :1:
başarılar dostum
[GLOW=blue] (¯`"._."
başarılarının dewamı dileğiyle. tebrikler.."._."´¯)[/GLOW]
öncelikle site kurucusu rohana ve sitedeki birbirinden güzel isimli iyi yürekli gönül dostlarıma teşekkür ederim onur duydum bir aile olduğumuz kanaatindeyim bu şekilde seviyeli paylaşımcı ve işinin ehli insanlarla yüz yüze olmasada tanışmaktan büyük memnuniyet duyduğumu dile getirmek isterim kendinden büyük yaşayan bütün gençler siz var oldukça geleceği aydınlık görüyorum hiç bozulmadan yaşlanmanız dileğiyle tekrar teşekkür ederim:41:
:107: :28: :72:
sizlere teşekkürlerimi yukarda belirtmiştim gözden kaçmış ola bilir düşüncesiyle tekrar tekrar:102: :102:
tebrikler eleman paylaşım ve emeğin için teşekkürler başarılarının devamını dilerim. :1:
sagol arkadaşım sende sağol
:68: :108: :218:
sende sağolasın ekincik:41:
tebrikler peki bu haftanın üyesi kim 1 haftayı geçti
dün akşam seçtim ama daha konu açmadım şimdi açayım madem çok istiyorsunuz :10: