Oyunun nasıl oynandığını linkteki sitede anlatılıyor.
Çıkan sonucu yazarsanız sevinirim arkadaşlar : )
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Oyunun nasıl oynandığını linkteki sitede anlatılıyor.
Çıkan sonucu yazarsanız sevinirim arkadaşlar : )
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:) ilk defa görüyorum bu siteyi,denedim ve şöyle bir yazıyla karşılaştım,iyi midir bilemem :) Arkadaşlar da paylaşsınlar ki anlayalım :)
Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 118 (Yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır.
(Yüksek zeka)
cümlesi sana ne hatırlatıyor : )
:D Tamam da kaç doğru yapana o cümleyi kuruyorlar acaba ve her katılana benzer puan çıkıyorsa bi anlamı olmaz :D
hayır mesela ben deneme amaçlı yarısını sallayarak işaretledim 98 çıktı ne kadar çok doğru o kadar yüksek puan.anladın ? ;)
Peki bakalım,zekiliğim bir kez daha ispatlanmış oldu,hayırlı olsun :P
haha tbrk ederim o zaman ;)Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkür ederim o zaman :11:Alıntı:
Engin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 121 (Yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır.
Paylaşım için teşekkürler..
Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 142 (Çok yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır
Tebrikler,145 büyük bir başarı :)Alıntı:
dragon_gs Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]