heyyy eski forumu özledim ben.....konular uçuşurdu buralarda....dostluk kokardı her konu...nerdeyiz nerdesiniz...bu kadarmıydık biz..:(unutulmadık inş özledim ben hepinizi:(
Printable View
heyyy eski forumu özledim ben.....konular uçuşurdu buralarda....dostluk kokardı her konu...nerdeyiz nerdesiniz...bu kadarmıydık biz..:(unutulmadık inş özledim ben hepinizi:(
herkes feysbuk'da. :)
kökü kurusun o feyskbukun:(
öyle gerekiyormuş demekki öyle oldu ben ayrılmak zorunda kaldım arada ugruyorum :)
EwdeYız :)
burdayım gözüm sorun ne ;)
aman allahım cevap yazılmış bense konu unutulmuştur diyodum..:)
hanım ağam ayrılmayalım ya..:(
mustafaa nasılsın..:)
ceymis bizede gel buyur:D
iyi tşkler seni sormalı sen nasılsın herkez burda sanırım, ya GÜLDESTE vardı onunla görüşen varmı..Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kucuk sun sen daha bıraz büyü ondan sonra :D
öyle tabide arada uğrarım burda rohan abi ve eleman abim için duruyorum zaten:)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende iyiyim çok saol.....ben uzunca süre görüştüm...şuandada bir arkadaş aracılığıyla haber alıyorum kendisiyle..:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ceymiş 23 yaşında koca kız oldum ben o eski ben değilim:D
hanım ağam bid benim için dursan olmazmı;:(
oLese Nıkını Değiştır :)
ceymis....
efemm
uyu artık kardesım :)
sen neden uymusun :D
hadİ beraber uyuyalim :d
ahaa esmer nasılsın kardeşim...:)hayatımı kurtaran kişi özldim konuşmayı seninle:)
Hayatını kurtaran kişi .... DERKEN :)Alıntı:
önemli bi konuda yardımı dokundu saolsun hakkını ödeyemem..:)
Siz daha yatmadınız mı?
daha iftar yapıcaz abi ne yatması:)
sahurda yapcaz :)
rohan abinin konuya bakışı : siz daha yatmadınız mı :) boardın abisi :)
Nasılsınız gençler? Ramazanla aranız nasıl?
board abisi sizleri düşündüğünden öle demiştir ;)Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve konuyla hiç bi alakası yok :)
Küçük Hanımcım biz senle görüşüyoduk hani nerdeee :D