Kimsecikler yok ama ben şansımı deniyeyim istedim..nerde herkes yahu
Printable View
Kimsecikler yok ama ben şansımı deniyeyim istedim..nerde herkes yahu
Merhaba Küçük Hanım'cığım :) . Forum kimsesiz değil , hemen hemen her gün buralardayım . Nasılsın ?Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Oy çok iyiyim canim benim sen nasilsun..forumun vefalisi sensin sanirim cok ozledim eski hallerini forumun
Ben de iyiyim çok şükür. Eh biraz öyleyim :P . Ben de özledim ama ne yapalım artık buralara kimseler gelmez benim umudum yok.Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Beninde yokta bir şansımı deniyim dedim.ama seni görünce çok sevindim
Teşekkür ederim. :) Eee ne var ne yok , Gülcan'dan da haberlerini alamıyoruz artık ? :)
arada bir de olsa girip bakıyoruz. sessiz ve sakin olsa da forumumuz kimsesiz ve sahipsiz değil.
Sizin değerli üyelerimiz var olduğu sürece, hizmetine devam edecektir.
bende kontürüm olunca giriyorum ya uğramadım sanmayın...gulcanla reelde gorusuyoruz genelde..:)internetim olunca yazacagim..pamuk napiyo.:)
tesekkur ederiz rohan abi
Kışın ders çalıştı .[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
Yazın da hamaktan inmiyor. :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamınaleküm bende burdayım..
Aleyküm selam ...Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allahım tipe bak ya çok tatlı.:)
aleyküm selam hoşgeldin..:)
Öyledir benim kızım teyzesi :) :) .Yakın zamanda arkadaş da gelecek ona . :)Alıntı:
lamı cimi yok.
Bu kediciğinin yavruları olursa mutlaka bir tane istiyorum.
Öyle bir durumda ulaşım nasıl olur ?Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]