Evet arkadaşlar evde bilgisayar için kardeşlerinizle hiç kavga ettiniz mi? :8:
Printable View
Evet arkadaşlar evde bilgisayar için kardeşlerinizle hiç kavga ettiniz mi? :8:
[S]oo tam benlik bir konu tabi yawf bi keresinde kardeşim benimpc kullanıyordu bende dışarı çıkmasını istedim ama çıkmadı birbirimzle kavga ettik babam geldi ikimizide dışarı çıkarıp kapıyı kitledi(hem ben pc oldum hemde kardeşim) :16: :27:[/S]
WALLA BEN LE BIRLIKTE 4 KARDEŞ KULLANIYOZ HER GÜN KAVGA EDIYOZ HEHE AMA EN COK BEN KALIYOM PC BASIN DA
önceden ben de arada tartışırdım ama en son pc yi çökerttiğinden bu yana kendisi kullanmıyor artık.ve tamamen bana kaldı.. :18:
Aslnda Daha eve pc almadım malesef ama yaknda olacak gibi....
Kardeşimle kavgaya gelince Evde en küçük benim :D Abimde Askere yolcuu kalyo bana heheh o saman kavga etmemede gerek kalmaz :D :11:
RoHaN aßi ßiR KaRDe$iM VaR oNuNLa ßaZı qüNLeR ßiRßiRiMiZe TeKMe ToKaTLa qiRi$iYoRuZ....
o DiYoR ßeN oTuRaCaM ßeNDe oNDaN ßüYüK oLDuquM iÇiN oNu KaLDıRıYoRuM oDa qiDiP Fi$i ÇıKaRıYo YaDa ßaqLaNTı KaßLuSuNu ÇıKaRıYoR SoNRa KaVqa eDiYoRuZ SoNRa ßaßa qeLiYoR HeR iKiMiZi KaLDıRıYoR :D KoMiK ßiR oLaY DeqiL Mi :51:
valla benım mesleğim internetcilik oldugundan dolayı kımseyle kavga edemıyorum malesef hatta bılgısayardan o kadar sıkıldım kı anlatamam bu board sitelerıde olmsssa cekılmezz.sabah saat 7 yada 10 acıyorum gece 12 ye kadar bılgısayr başındayımm daralıyorum..
bende eve bu iki gün icinde pc almayı düşünüyom ama allahtan kardeşim yok ben tekim heheh :8:
inşallahta pcyi baylaşacak kimse olmaz :9:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
inşallahta pcyi baylaşacak kimse olmaz :9:
ßeN VaRıM eFSaNe :51:
PaYLa$aCaqıN iÇiNDe $iMDiDeN T$K:D
WALLA ÇOK ŞÜKÜRR EWDE TEKİM WE HİÇ KAVGA ETMEDİMMM :11: :11:
işim gereği daima bilgisayar başındayım bırakın kavga etmeyi ,o kadar sıkılıyomki bazen benim yerime bilgasayara oturacak birini arıyom...laf aramızda kardeşime az para vermedim :10:
kardesim de yok derdim de :8:
[S]Abe Zaten Bana Hiç Söyleme Biz Her Dakkada Değil Her Her Salise kavga Ediyoruz Ben Ona Kalk Biraz İŞim var Diyorum Sonra GeL Sen Otur YOk neymiş EFendim Benimde İŞİ m Var :D:D Bide Yaptığı Ne İŞ Dİye Sorarsanız Oyun OYnamak :11: :11: [/S]
insanın biri kız üçü erkek olmak üzere kendinden büyük 4 bilgisayar hastası kardeşi olunca kavga etmemek imkansız oluyo
ben hep cafedeyim kardeşim gelince başkabilgisayara oturuyorrr bide gercektende bende pc basında cok sıkılıyorum hemde chokk : )
yok çünkü en büyük benim karışamıyolar
valla evde bilg,sayar var ama hat yok ...arasıra yazıhaneden giriyomm yoksa int cafeden ama hattı en kısa sürede baglıyacam.. ve eskisinde daha cok siteye girme imkanım olacakaha aha aha
hyr ben hic etmedım :D
BENDE HİÇ KAVGA ETMEDİM canım cok sıkılıyo : ((
üç kardeş iki bilgisayar var ortaklaşa kullanıyoruz pek kavga etmiyoruz
ooooooooooo ne dion abeyyyy her dk o kavga ferdır bizdee:d
:49:SANIRIM BENİ ANLATIYORSUN ÇÜNKÜ EN ÇOK BEN KARDEŞİMLE KAVGA EDİYORUM SANIRIM ŞU AN BULDUĞUM BİR ÇARE VAR AMA ODA BENİ ZÜĞÜRT YAPACAK BU GİDİŞLE ÇÜNKÜ ONA HER BİLGİSAYARA GEÇİŞİMDE 1 YTL VERİYORUM YOKSA KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK O OYUN HASTASI BENDE
BENDE BU SİTENİN HASTASIYIM