Kuran-ı Kerîm'i okumasını biliyor musunuz?
Printable View
Kuran-ı Kerîm'i okumasını biliyor musunuz?
evet usta hemde tecvidli
Abisi Elhamdulillah bizde biliyoruz... her ramazanda da bi hatim olmak üzere her yıl iki kere bitiryoz...
evet abim billiyorum en çok takıldıgım harf ZaL harfiydi :10:
abi konu harika payLaştıgın içinde saoLL
Güzel anket teşekkürler Rohan usta
ÇOK GÜZEL BİR ANKET BÖYLESİNE GÜZEL BİR KONUNUN ALTINI ÇİZİP GÜNDEME GETİRDİĞİNİZ İÇİN ZATI-ALİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
... VE RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER EDİYORUMKİ BANADA KUR'AN'I KERİMİ OKUMAYI VE ÖĞRENMEYİ NASİP ETTİ. RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.
Evet biliyorum.İnşAllah Allah bilmeyenlere de nasip eder.
dört sene yatılı kurân kursunda okudum hafız oldum.
Evet,biliyorum ama okumuyorum daha doğrusu yarıda bıraktığım için şuan vicdan azabı çekiyorum ama kısmetse tamamını bitirecem
Boşuna Board İmamı olmadık zamanında :D :60:
elhemdülillah müslümanız kuran okumasınıda biliriz
biliyorum diyenler çoğunlukta
(yakında 3 aylara giriyoruz)
evet bende tecvitli biliyom ama ramazandan ramazana hatim çıkarıyom yasin okurum sıkıntılı olduğum zamanlar da kendim için ailem için ölmüşlerimiz için yasini sık sık okurum
bir de hafızlar vardır ki, Kur'an-ı Kerim'i ezbere bilirler.
Ne Yazıktır ki ezberledikten sonra unutanlara.
Dünya'nın en büyük bilim adamları, kaynak olarak daima Kur'an-ı Kerim'i bilmişlerdir.
Bizlerse, modaya uyuyoruz, çocuklarımızı Kuran Kursu yerine yüzme ve futbol kurslarına gönderip, dünyalarını garantiye almaya çalışıyoruz.
Salih amelli çocuklar, ölenlere mağfiret kaynağı olacaktır.
allaha şükürler olsun bende biliyorum ve elimden geldikçe okumaya çalışıyorum inşallah allah kuran okumayı herkeze nasip eder ..... :212:
burda çok güzel konuşmuşsun rohan abi.çok teşekkür ederiz allah razı olsun.aslında ben hocayım öğretiyorumda çok yerde de görev yapıyorum hem yatılı kurslara gidiyorum hemde bir caminin hocasıyım.küçükken bende yatılı okudum.siirtte görev yapmayı çok isterim.ama siirtte acaba kızlar için kurslar varmı.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
bir de hafızlar vardır ki, Kur'an-ı Kerim'i ezbere bilirler.
Ne Yazıktır ki ezberledikten sonra unutanlara.
Dünya'nın en büyük bilim adamları, kaynak olarak daima Kur'an-ı Kerim'i bilmişlerdir.
Bizlerse, modaya uyuyoruz, çocuklarımızı Kuran Kursu yerine yüzme ve futbol kurslarına gönderip, dünyalarını garantiye almaya çalışıyoruz.
Salih amelli çocuklar, ölenlere mağfiret kaynağı olacaktır.
yaw bilmiyorum dersem ayıp olurmu
Allah'ın bildiğini saklamim ben bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum ve de öğrencem de hayırlısıyla :210:
hanım ağam bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıp cnm.böyle bir güzellikten mahrum kalmak aslında acı bişiy senin için dua edicem inşlh çabuk öğrenirsin çünkü kur,an okumak hz allahla konuşmaktır.
biliyorum kurana gittim bende ama hoca yzüne bıraktım :S:S :271: :271:
Aaaaa bu laf beni kötü etti <hoca yüzünden. ben bilip bilmediğin için değil hatırlatmak için söyledim inşlh yalnış anlamamışsındır.ne yapiyim böle konu olunca kendimi tutamıyorum meslekten heralde beyin alışkanlığı diyelim
maaşallah, darısı başıma inş.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
dört sene yatılı kurân kursunda okudum hafız oldum.
Okumasını öğrendikten sonra, okumamak veya okumayı unutmak hem abes hemde günahtır.
Hele bir de hafız olup ezberlemişsek ve tekrarlamaya tekrarlamaya unutmuşsak vay halimize
anketimiz devam etmektedir.
11 yaşımdayken öğrendim hatim ettim sonra unuttum
hatim ettim ama ne zamandır kuranın ağzını açmıyorum allah affetsin( beni).......