Baktım hiç bayan arkadaşlarımızdan gelen olmadı buraya.Ben geleyim dedim.Diğer arkadaşlarda beni yalnız bırakmazlarsa sevinirim....Maksat yeşillik olsun işte... :233: :233:
Printable View
Baktım hiç bayan arkadaşlarımızdan gelen olmadı buraya.Ben geleyim dedim.Diğer arkadaşlarda beni yalnız bırakmazlarsa sevinirim....Maksat yeşillik olsun işte... :233: :233:
süpersin be prenses asrın güzeli :233: :68:
:218: bu sen misin değil misin bilmiyorum serap ablam ama bu resim dehşet :27:
medeni cesaretinden dolayı tebrik eder
eşsiz güzelliğinden bizi mahrum etmediğin için teşekkürederim :1: :261:
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz :71:
dilek abla da bence katılır
bizi yalnız bırakmaz (rakip çıkar size :D) :233:
CANIM BENİM.. BEN ARTIK BU YAŞTAN SONRA ANCAK BİR "RUH GÜZELLİĞİ" YARIŞMASINA KATILMAK İSTERİM :42:
SERAP GERÇEKTEN GÜZEL ARKADAŞLAR... EE BAŞKA KATILIM YOK MU ??
HAA BAK ROHAN JÜRİ'DE BEN DE OLAYIM... NE DERSİN ?? SEÇİLECEK GÜZELE BİR HEDİYE DE BENDEN TAMAM MI ??
tamam abla 1. jüri üyesi sensin :41:
Canım Dilekciğim; (yaşınızı bilmediğim için öyle hitap ettim yanlışsa kusura bakma). Seni de burda görmek isteriz...güzelliğin yaşla ilgisi yoktur.ben de hepsinin ablalarıyım neredeyse ama kızlarımıza cesaret vermek için başlatayım dedim....teşekkürler bu arada :19: :19:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:268: 1 inci ben baqtım ama işim oLdugu içiN CEvap Yazamdım..
1 insi kesin :10: :14:
:D Sensin SeRaP AbLam :D :245:
Bu arada Foto yu nerde Cektin ..>>
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Fotoyu Moskovada çekmiştim.Kurallara aykırı ise Türkiyede çekilenlerden sunayım..hehehe :247: :247:Alıntı:
Orjinal Yazarı : SeRCii
:268: 1 inci ben baqtım ama işim oLdugu içiN CEvap Yazamdım..
1 insi kesin :10: :14:
:D Sensin SeRaP AbLam :D :245:
Bu arada Foto yu nerde Cektin ..>>
:55: :55: KUraLLarı ben biLmior :D :245:
Ama tüRkiye de CektiKlerini de koyarsan :D :216: :216: ..
Abacımm MAjnyak çıkmışın!! :D heheh Hatta süper..... :20: :20:
Bayanlarda sen erkeklerde benn!! :D hehehe :P
walla güsl çıkmışsınız serap hanım bayanlarda rakibiniz olmadığı için galiba siz kazanacaksınız :D başarılar karizma çıkmışsınız :19:
YÜRRÜ BE PRENSESSS KİM TUTAR SENİ
dilek hanım kendinize haksızlık etmeyin şu an ki gençler sizin yaşınıza geldiğinde acaba sizin kadar bakımlı ve güzel kala bileceklermi üyeresimlerindeki fotonuz bi harika dünya güzeli çocuklar yetiştirmişsiniz her yaşın farklı güzelliği vardır bakın erkek üyelerdende en yaşlısı benim
bence sizde olun diğer üyelere cesaret mabında :108:
eleman abiye katılıyorum medeni cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Alıntı:
Orjinal Yazarı : eLeM@N
medeni cesaretinden dolayı tebrik eder
eşsiz güzelliğinden bizi mahrum etmediğin için teşekkürederim :1: :261:
Acayip güsel resim .... :9:
Vayy Benim Ablam BirinCi KesinLiklE Birinci SenSin Güzel Ablam
Heyy Bu Araada Duymıyan Varsa Serap Abla benim ablam :251:
Alıntı:
Orjinal Yazarı : serap79
Canım Dilekciğim; (yaşınızı bilmediğim için öyle hitap ettim yanlışsa kusura bakma). Seni de burda görmek isteriz...güzelliğin yaşla ilgisi yoktur.ben de hepsinin ablalarıyım neredeyse ama kızlarımıza cesaret vermek için başlatayım dedim....teşekkürler bu arada :19: :19:
serap79-Prenses Sana katılıyorum güzellligin yaşı yoktur dilek abla senide görmek isterizz tabii sen resim koymak istersen..
serap79-Prenses Güzelsin Yarışmada Başarılar...
tek oyum var oda sana :):)
başarılar tek rakibiniz azra akın :68:
Alıntı:
Orjinal Yazarı : berfinbaran
başarılar tek rakibiniz azra akın :68:
Vallaaa Rakip Çıktıııı
ŞEYMA Diye bi rakip var Ben ondan başkasını görmüyom Bu yarışmada.....
Ablam Basarilar Aboooo Ben yokumm Bükemedigim Eli öpecekksin :)))
[GLOW=red]süper çıkmışsınız abla tek rakip thy[/GLOW]
ablacım basarılarr
Sağol Serap'cım.. ama ben hepinizin ablası ve hatta annesi yaştayım.. 42 yaşındayım .. ama kim bu jüri üyesi diyenler için seni kırmayıp bir resim ekliyorum. Sitede bayanlar görmek çok hoşuma gidiyor.. iyiki varsınız.. sevgiler..Alıntı:
Orjinal Yazarı : serap79
işte DİLEK ABLA...
[GLOW=deeppink]Sizi de burda görmek çok güzel Dilek abla..Çok neşeli ve sempatik birisi olduğunuz o sıcak gülümsemenizden belli..Beni kırmadığınız için de ayrıca çok teşekkür ederim.. :28: :28:[/GLOW]Alıntı:
Sağol Serap'cım.. ama ben hepinizin ablası ve hatta annesi yaştayım.. 42 yaşındayım .. ama kim bu jüri üyesi diyenler için seni kırmayıp bir resim ekliyorum. Sitede bayanlar görmek çok hoşuma gidiyor.. iyiki varsınız.. sevgiler..
Dilek ablacımm sen bisimle olduktan sonra kimse karşımızda duramaz... Biz genelde gençler birikmişiz burda ama sizler gibi olgun İnsanlarında aramızda olması büyük şans!! :D Tşkler bisimle olduğunuz için!!
Ben teşekkür ederim sizin gibi iyi kalpli ve çalışkan genç hemşehrilerim olduğu için ve bu sitenin bir parçası olduğum için ben de çok mutluyum.
alla alla bi ben yoqum yaa:( abLa inan qüLüsün yeter.. iyi varsiniz iyiki bizimLesiniz..:)
[GLOW=red]TEŞEKKÜRLER DİLEK HANIM YAŞINIZ KADAR YÜREĞİNİZİNDE BÜYÜKLÜĞÜNÜ ORTAYA KOYMUŞSUNUZ BİR ABLADAN DA BU BEKLENİRDİ SİTEYE VE GENÇ ARKADAŞLARA DESTEĞİNİZDEN ÖTÜRÜ TEBRİKLER[/GLOW]
Merhaba diğer mesajları okudum.Bence de birinciliğin konusunda haksız değiier.Yarışma daha sonuçlanmadı galiba.Benim birincim sensin.
[GLOW=darkblue]Süpersin sana basarilardilerim baska diyecegim yok ..........[/GLOW]
Herkese teşekkür ederim maksat yarışma falan değildi.Sadece böyle bir yarışma yapıldıysa bir renk gelsin istemiştim.Belki diğer bayan üyelerimizde gelir diye ümit etmiştim ama yanılmışım....Hatta katılmalarından vazgeçtim başarılar dilemek için bile uğramamaları beni açıkçası üzdü...Tek kişilik bir oylama olmayacağına göre sevgili adminimden bu açmış olduğum topiği silmesini rica edeceğim..Herkese başarılar...
Olur mu öyle şey...Lütfen topic silinmesin.....Siz büyük bir cesaret gösterip,aynı zamanda bize öncü olmak adına böyle bişi yapmışsınız ve bu silinecek öyle mi...Bence bu topic kalmalı ve tek kişi olarak bile kalsanız hakkınız olarak kazanmalısınız...Gerçi sitedeki bütün kızlar katılsa da siz bireinci olursunuz ya :10:
3 KİŞİ KATILSA 4. OLURSUN :) O KADAR ÇİRKİNSİN YANİ :30:
HAHA ŞAKA TABİ GÜZELLİĞE LAFIM YOK, O ZATEN ORTADA AMA BEN MEDENİ CESARETİNİ KUTLAMAK İSTİYORUM..
Bu arada bişey farkettim sen de gülünce dünyayı göremiyorsun benim gibi
erken kırışacak gözlerin :(
BaŞaRıLaR ..! BOL ŞANS .. SERAP
:4: :9: :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kuşdali_1987
ablacım basarılarr
herşey SÖZ de kalmamalıAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dilek1907
Ben teşekkür ederim sizin gibi iyi kalpli ve çalışkan genç hemşehrilerim olduğu için ve bu sitenin bir parçası olduğum için ben de çok mutluyum.
dimi ama
bu topic ne zaman kapanacak yaw.yarışmadan bu yana yaşlandık neredeyse.yeni resimler gerekebilir :31: :31: