[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şehzade bence sen çirkinlik yarışması açılırsa katılalım beraber senden bunu beklemiyordum cirkinlik yarışmasında ben birinci sende ikinci olursun one kefenmi giymişsin haca giden hacılar gibi beyaz beyaz giyinmişsin yoksa geceliklerinle dışarı çıkmışsın saka şaka başarılar :18:
BeRkAnT
EDİT BY BAD-DUA
Küfürlü Yazılar Yasak
1.(bir) Uyarını aldın
bu resim kızlar tepesinde streetbool şampiyonu olurken cekildi aten ben yarışmaya girmicem oky
Alıntı:
Orjinal Yazarı : fırtına
şehzade bence sen çirkinlik yarışması açılırsa katılalım beraber senden bunu beklemiyordum cirkinlik yarışmasında ben birinci sende ikinci olursun one oğlum kefenmi giymişsin haca giden hacılar gibi beyaz beyaz giyinmişsin yoksa geceliklerinle dışarı çıkmışsın saka şaka başarılar :18:
BeRkAnT
senınle takla atıyom kardeş falla aynı fıkırdeyım bende :255:
Tebrikelr güsel çıkmışın !! :239:
BAŞARILAR
BAŞARILAR
vay benim yakışıklı kardeşim süper çıkmışsın başarılar demicem çünkü yarışmada diilsin :D:D
yakışıklısın dostum ama yarışmaya girmene gerek yok :):) girsen birinci olursun :):)
Burak boşver güzellik yarışmasını falan da sana tavsiyede bulunacam..
JÖLE KULLANMA, SAÇLARINI DÜZENLİ YIKA KELLİK SANA PEK UZAK DEĞİL!!!!!!!
bu arada burakın yüzü çok güzel laf etmeyin lütfen
[S]yaw şehzade sendemi basket oynuyorsun ben baskete bayılırım bir ara berabar oynuyalım :60:[/S]