Evet sizce sitemizin şu bir yıllık zarfında en alıngan üye kim?
--------
ilaveler yapılabilir. isimler değişebilir haberiniz olsun.
Printable View
Evet sizce sitemizin şu bir yıllık zarfında en alıngan üye kim?
--------
ilaveler yapılabilir. isimler değişebilir haberiniz olsun.
[BLINK]şaviiii[/BLINK]
:228: :228:
[BLINK]ZircoN[/BLINK] :245:
ŞAwii Şekerini kaybetti istifa edecek hehehe :D madem ölee burdada senn!! :D sayın co adminimm 1. değerini pil!! :247: :29:
konusuna cevap yazmasan küser hatta ağlar :))))))
KUŞDALI
bence saviiiiii :108:
[BLINK]Kuşdalı_1987[/BLINK]
valla aranızdan tanıdıklarım o kadar saygılı ki yanlışta konuşsam abi deyip idare ettiniz bi alıngana rastlamadım hepinize teşekkür ederim
RoHaN sence ben çokmu alınganım hııııı [MARQUEE]yav iş ayrı internet ayrı sen işi ne karıştırıyon beaaaa[/MARQUEE]
bunlardan bir kaçını tanıyorum ama en alıngan yinede şawurandır :D bu ankette onu seçmesem beni keser :D
avatarını yapmadım diye alınanlar desem
oooooo hepsi :D
KUSDALİ
[BLINK]kuşdali[/BLINK]
avatar konusunda haklısın adminim ama o kadar alınmadım :)
ßana kim oy vermiş yahu ben hiç alıngan değilim :15: :206:
alıngan olmasaydın elveda demezdin :228:
[S]ma sende kafayi bizim siqnature takmişsen ne bilisen belqi ben başqa bişeqe demişem elveda sende pireyi deve yapisen keko ma böle olmi :54:[/S]
koray3333 bU kONUN aSLIn Gercegi Budur Ama bende Buna Oy Vermedim
BNCE ŞAVURAN USTA :106:
bence ramiii :)
EN ALINGAN ÜYE
YARIŞMA SONUCU
1. Kuşdalı_1987 19 43.18%
2. Şawuran 15 34.09%
3. ZırcoN 4 9.09%
Tbr.ederim Kuşdali_1987 :4:
tşkler bacanak s ende olmasan yaneee kımse degerımızı bılmez:D
brindarım :7:
Desenee 3. Ben oldumm Bununla yetineceğim heheh :D Allahtan 1. değilimm :p
Kim veriyor bu oyları yaff rumuzumu yazan yok ama bir oy daha eklenmiş çok teessüff :(((
YAW ANLaMDım bAna KiM OY vERMİŞ Ben AlıNgaN deĞiLiM KoLay KOlaY kimseyi SiLMeM SiLdİMi De Bi daHa AsLA AFFeTMeM:19:
Hadii Be Sendee... :244: Yeme Bisi BErkant :P :D
sawuran
yuh ya ben neye alınacağım ki. Hiç alınmadım arada kızdığım anlar olmuştur sadece. Siz Hep Alındınız Açtığım konular sıra dışıydı tahammulsuzluk vardı. ben hiç bir zaman alınmadım. sonuçta belli başlı konular için buraya giriyorum.
mesela aranızda belki 20 den fazla dostum var ama inanın adınızı bile öğrenme geregi duymadım.
mesela bluemaster onun ismini bilmem solerseniz ha evet oydu derim berkant adı dilimde ama bilmiyorum.
ne anlatmak istediğimi umarım anladınız. BEN ALINMAM... ve o oyları kullanan vatandaşları merak ediyorum nasıl bir ruh hali ile yaptı bunu bence bir oy rohandan geldi kesin digeri saklı ama:D
cevabım zirconnn
zircon..
hakketen de alıngan..