"Nete girme amacı erkek/kız bulmaya yönelik olup, bundan da asla gocunmayıp her gördüğü dişi/erkek kişisine sulanmayı görev sayan kişiler"
En Zampara Üye Kim?
Printable View
"Nete girme amacı erkek/kız bulmaya yönelik olup, bundan da asla gocunmayıp her gördüğü dişi/erkek kişisine sulanmayı görev sayan kişiler"
En Zampara Üye Kim?
tabi ki ZırcoN :256:
tabeki BeRkAnT onu geçecek bir insan oğlu daha doğmadı :224: :11:
tehlo sen yamansın looo
Alıntı:
Orjinal Yazarı : fiko56
tabi ki ZırcoN :256:
Abi ne ettin sen yaww :D TAmam madem bu isme layık gördünüz Bende biliyom ne yapcam sizler beqleyin!! :D
zircon
[BLINK]ZiRcoN[/BLINK]
:223: ßu cijeK saNa :P
bu konu biraz matrak olsun diye açılmıştır. fazla ciddiye alıp kalp kırmayın lütfen
:20: yok ya bişi olmaz en zamparamız BERCANT :D
[MARQUEE]zircon[/MARQUEE]
Arkadaşlar madem bu isimle daldımmm ! ölede kalacak gibi... madem ölee Bundan sonra bende başlıyomm karşıma rakip çıkan farsa buyursunnN!! :104: :72:
kuşdalı ile zircon ama kuşdalı daha ağır bastı...!
KUŞDALI_1987
Ahhh emoş ahh KEşke herkes senin gibi düşünse idi :D hehehe ama nerdee Emreee baqsana :208: ne dersin ?? :D
cafedeki kızlara takılan Zircon kessin burdada takılmıştır...
Yafff ne alakası far anlamadım! :43: Zaten seni tanımıyom ki ben!! Nerden biliyon zampara olduğumu :S :43: :266:
KUŞDALI :234:
"Kız konusunda en ezik üye?" diye sorsak daha iyi olurdu...
Oy vermeyecem çünkü böyle bir rezilliği hiç kimseye yakıştıramıyorum
Alıntı:
Orjinal Yazarı : candy5
KUŞDALI :234:
Candy Oldumu Şimdii :)))) Kankim Alınmış Şimdii benimmm Kankim ZAMPARAMI :))) ( Çaktırma AmA Evt Gerçi )
Kankimm ramiii Sana Seviyıorrr :212:
DÜŞÜNDÜKLERİMİ YAZMIŞSIN TEŞEKKÜRLER CAMBAZAlıntı:
Orjinal Yazarı : CaMBaZ
RoHaN birine oy verdim ama inşallah günahını almamışızdır Pp
anketini sonucunu biliyorum
bir bayan üye geldiğinde maalesefr üzülerek söyklüyorum yazacaklarımı, iki üyemiz ki bunları bu adamların yüzlerine de söylüyorum: bir bayan üye geldiğinde aralarında yarış yapıyorlar. hangimiz daha çabuk PM atıp kızı tavlayacaz diye.
Kuşdalı 5 Zircon 1 pm ile yarışı bitiriyor.
Yarışmanın galibi Kuşdalı_1987
anket tarafımdan kapanmıştır.
Birinci yıl anısına biraz eğlenelim dedik ama sağolsun bir üyemiz, sitenin huzurunu kaçırmayı çok iyi biliyor.
Demek sen de bazı şeyleri aşmışsın ki abi bunları kaldıramıyorsun..Alıntı:
Orjinal Yazarı : eLeM@N
[GLOW=red]Beyler size sesleniyorum kız ve erkek gibi iki cinsiyet mevcut insanlarda... Sizin onlara ne kadar ihtiyacınız varsa onların da size ihtiyacı vardır.. O yüzden dil beş karış dışarda erkeklik gururunu yerlerde süründürerek bayanların rahatsız olmasına sebebiyet vermeyin.. Ağır ve gizemli oldukça onlar sizi bulacaktır! Yada eninde sonunda tanışıp farkında olmadan belki arkadaşlık belki dostluk belki aşk yaşayacaksınız[/GLOW]
burak kardeşim bu konuda sana sonuna kadar destek veriyorum.Alıntı:
[GLOW=red]Beyler size sesleniyorum kız ve erkek gibi iki cinsiyet mevcut insanlarda... Sizin onlara ne kadar ihtiyacınız varsa onların da size ihtiyacı vardır.. O yüzden dil beş karış dışarda erkeklik gururunu yerlerde süründürerek bayanların rahatsız olmasına sebebiyet vermeyin.. Ağır ve gizemli oldukça onlar sizi bulacaktır! Yada eninde sonunda tanışıp farkında olmadan belki arkadaşlık belki dostluk belki aşk yaşayacaksınız[/GLOW]
EN ZAMPARA ÜYE
YARIŞMA SONUCU
1. ZırcoN 18 oy - 37.50%
2. Kuşdalı_1987 14 oy - 29.17%
3. BeRkAnT 8 oy - 16.67%
4. Şehzade 5 oy - 10.42%
5. Tehlo 3 oy - 6.25%
:1:
1. ZırcoN :1: Zaten Başka kim kazanabilirdi ki .. :D
Tbr.ederim :3:
bence rohan... :5: kendini nie koymadın ankete :11:
Cüşşşş :D Açık Ara Farkla 1. Benim HEheh :D Vayybee İnanmıyorum valla :D
tmm adamını bulmus hhehehehehe zampara uyee :106: :106: :106: :106:
:108:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
Demek sen de bazı şeyleri aşmışsın ki abi bunları kaldıramıyorsun..Alıntı:
Orjinal Yazarı : eLeM@N
YaW AnLaMDIm ÖZGüRDeN BaŞKa İDaA EdEN YoK Ama LaNEt oLSuN 8 Oy ALMıŞIm La ÖZgüR BuNLaR Hep SeNin BaŞıNıN ALtınDaN ÇıKıYoR :239: :241: elime düşecen bak ben sana ne yapıyom :23:
zırkon
arife tarif gerekmez. en zampara üye tabiki zircon :262:
zırkon