"Pek de bi şekermiş bu, hanimiş de hanimiş, abisi/ablası ölür bunun için dedirten üyeler"
En Şirin Üye Kim?
Printable View
"Pek de bi şekermiş bu, hanimiş de hanimiş, abisi/ablası ölür bunun için dedirten üyeler"
En Şirin Üye Kim?
şeyma :10:
candy choooookkk şirinsin kıss nazar degmesin kskananlar chatlasın dimi
oyum meryeme hehehe
meryemce tabiki
[BLINK]oyum meryeme benıımddee[/BLINK]
esen
Serap ablam en başta ondan sonra şeyma :D
şeyma oyumu sana verecektim ama senden buyuklerı var kardeşim:D
TAbiykide yağmur!! Başkasıda olamaz.... Rohan abii demii!! :D
tabiki................
BENİM OYUM CANDY'YE.. ADI ÜSTÜNDE ŞEKER KIZ :35:
tabiki candy adı üstünde zaten
KATILMIYORUM SANAAlıntı:
Orjinal Yazarı : BeCKHaM_1905
GÖRMEDEN ŞİRİNSİN TATLISIN CARCURT BU ANKETİ AÇAN KEŞKE BÜTÜN ÜYELERİN RESİMLERİNİ KOYSAYDIDA ŞİRİNLERİ TATLILARI BÖLE SEÇSEYDİK
Bana oy veren herkese çok tşk ederim.Özellikle de dilek ablacım sana..Ama ben oyumu Şeyma'ya veriyom;)
bende vermek isterdım ama candy5 'e kullandım baska zmn soz seyma SANA VERCEM
Tşk ederim :20:Alıntı:
Orjinal Yazarı : BeCKHaM_1905
Candy5 :)))
Bi İki ŞİİR ini Okudum o kadar iyi Tanımıyorum ama SONnefes Bana Aralarında Bi Candy5 i Tanıyom Bide Mutlulugum Dedii sende oyunu Candy5 Ver dediii Candy Başarılarrrr
Sevgilerimle SiNeM
Alıntı:
Orjinal Yazarı : ikimiz
Candy5 :)))
Bi İki ŞİİR ini Okudum o kadar iyi Tanımıyorum ama SONnefes Bana Aralarında Bi Candy5 i Tanıyom Bide Mutlulugum Dedii sende oyunu Candy5 Ver dediii Candy Başarılarrrr
Sevgilerimle SiNeM
Saol canım benim.İkinizede çok tşk ederim arkadaşlar :64:
[BLINK]CaNdY5[/BLINK]
arkadaşlar içinizden gelen neyse onu yapın maksat oy vermekse vermeyin tanımadığınız kişiye oy verionuz yaa hepiniz birisine verionuz öle olmaz kii başkasının sözünü dinleme sen kendin kimi istiyosan ona ver...!
Alıntı:
Orjinal Yazarı : emrerojava
arkadaşlar içinizden gelen neyse onu yapın maksat oy vermekse vermeyin tanımadığınız kişiye oy verionuz yaa hepiniz birisine verionuz öle olmaz kii başkasının sözünü dinleme sen kendin kimi istiyosan ona ver...!
emre kardeşş ikimiz adlıı üye sitede yenii ve kimseyi tanımıyor benim uzun zamnadır tanıdıım bi kız arkadaşş bana sorduu Kimleri tanıyon bende 2 isim söledim....onun Kime OY VERDİGİ Ne SENİ neDe Başkasını İlgilendirmez...Yazılacak UYARILACAK Bi Kıonuu Varsa ADMİNLer Gelsin UYARSIN ..
Bana oy veren herkese tesekkür ederim, ben kimseye oy veremem cünkü kimseyi tanimyiorum :19:
baksana kız kimseyi tanımıo dolayısıyla kimsede onu tanımıyor olması lazimken hepiniz oy vermişsiniz helal olsun tanımadığı kişilere oy veren hepinize helal olsun yaa :18:Alıntı:
Orjinal Yazarı : MerYemCe
Bana oy veren herkese tesekkür ederim, ben kimseye oy veremem cünkü kimseyi tanimyiorum :19:
:11:
meryemce haklı değilmiyim haksızsam söle haksızsın ...
[GLOW=blue]ŞEYMA[/GLOW]
:68: :72:
biricik kardişim şeyma sitenin en şirin üyesi sensin :108: :259:
agır ol emre nasıl tanımıyoz kardeşim benım en samımı a rkadslarımdan bı tanderı öle demen hata bence bu yazdıklarını dusunerek yazarsan sefınırım -------
tamams eni kabul ettim peki diğer oylar...
Benimde oyum Şeyma'ya kimse alınmasın ama
bende akrabama verdim :):)ismi gizli
meryemce
Candy5 ve ekinciq arasında kalıyom 2 side ii arkadaşım 2side çok şirin napcam ben :S :255:
Nese candy nin çok oyu var :) ekinciq oyum sende :72:
candy 5
candy veya meryemce olabılır :210:
[GLOW=deeppink]HEPİNİZE [/GLOW]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bence ilk basta şeyma cunku benim yeğenim ve ondan sonra serap bence..
hepsi bayan yaa.. erkekLer sirin oLamaz mı yaa :D,
$awi cok sirin meseLa.. (:
coqunu qörmedim waLLa. bi serap abLanın resmini qörmüstüm.. sirin diyebiLirim..
ama Seymayi Gördüm.. Serap AbLa Siririn Seyma Chok Sirin.. hehehe
$eymA..
baya 0 var. sıfır olanlar şirin değil mi yane [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vallla şirin seymaaa bana göreeeee ama digerlerini görmediğim için