[GLOW=blue]Yaşam felsefesi, hayata bakış açısı ,insanlara ve board üyelerine yaklaşımı olgunluğunu yansıtan üye????[/GLOW]
Printable View
[GLOW=blue]Yaşam felsefesi, hayata bakış açısı ,insanlara ve board üyelerine yaklaşımı olgunluğunu yansıtan üye????[/GLOW]
3 oy daha verebilsem rohan eleman ve egemen e verirdim... oyum dilek ablaya
Ben oy kullanmaktan vazgeçtim!!! Ortada kaldım! Tüm üyelerdee Bir birinden iii Ben Çekiliyorum sonuca baqacağıM!!
hak eden kazanacaktır...
konulara sürekli seviyeli cevaplar veren emrerojava
[GLOW=deeppink]Dilek1907[/GLOW]
eleman abi tabikide :yes:
eleman abi bencede
eLeman abi..
[BLINK]Eleman Abiii [/BLINK]
ewet tabikide eleman abi board bekcisi
[GLOW=silver]ELEMAN ABE[/GLOW]
[BLINK][GLOW=limegreen]ELEMAN ABİ BENCEE[/GLOW][/BLINK]
Eleman abi, Serap79, Dilek abla ve Egemen
karar vermek çok zor
ELAMAN APİ
[BLINK][span=limegreen][GLOW=orangered]BENCE EN AGIR BAŞLIII SAWURANNNNN :)))))[/GLOW][/span][/BLINK]
seceneklerde 11 kisi var sanırım bu isimlerin icinden secim yapmamızı istiyorsunuz :59:
Hani ben ayıp ayıp başlığı değiştirip MeturhaN yapın hemen :18:
Oyum AlaturkA ' ya hadi bakiim :18:
Bence Elem@n tabiki.Sakın yaşlı anlamında dediğimi düşünme :247: olgun ve seviyeli...Sitenin senden alabileceği çok şey var aslında...
izlenimlerime göre eleman usta :105:
Emrerojava
[GLOW=blue]konuya eleman diyerek cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
bence sitede ağır başlı ve olgun yaşından büyük davrana bilen çok arkadaşımız var ben dilek hanım prensess serap emrejova ibo oğuz rohan ve ismi şimdi aklıma gelmiyen daha bir çok arkadaş biz yaşımızın gereği aldığımız hayat tecrübesinden dolayı olgun ve ağır başlı olabiliriz ama önemli olan yaşı küçük olupta olgun ve ağır başlı davrana bilmek onun içindirki eğer kullanmam gereken bi oy varsa ben buraya takılan ve seviyeli olgun ve aklı başında davranan tüm genç arkadaşlarıma verirdim ama illaki biri diyorsanız [/GLOW]
ben [GLOW=red]TEHLO DERİM [/GLOW]
Oylamalara, konulara, verilen cevaplara baktım. 3 kişi arasında kararsız kaldım. Eleman Cambaz ve Serap79. Oy vermem yakışık almaz çünkü hakkaten tanımak lazım. Bu 3 güzel insanla özellikle tanışmak isterim
EleMan Abim En Agır Başlı abimiz Onula Hep Oturup KalkmAk İsterim...
Candostum Cambaz hayatımda gördüğüm en olgun insandır. Seni tek geçiyorum kanka. şımarma!
yada şımar banane eheeheh :262:
oyum cambaza..
jest yapmışsınız sevgili dostlarım.. :272:
Elem@n abiden başkası olamaz die düşünüyorum gerçi hepsi de öle ama elem@n abi yi daha yakın görüyorum
:105: belli
oyum dilek ablaya<< ama rohan en azından kendi ismimi nezaketende olsa listede gormek isterdim :63:
bence Olmamış ankettt geneli agırbaslııı rohan abi ibo dayım eleman abi
teşekürler elemen dostum güzel anlatmışsın
ellerine sağlık...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dolunay yeğenim benim burda oy almama gerek yok beni zaten bilen biliyor benim için en önemlisi olan şey sosyal yaşantımla ilgili beni bilen dostlarım veya arkadaşlarımdır herkes kendi özgür düşüncelerini kullanaraktan bazı ortak noktalara karar verme yetkesine sahiptir oyum ELEMAN DOSTUMA..
eee Herkez isim wermiş peki benim 6 oyum war ? kim atmış bunları :59:
kkafam karıştı walla :13: oyunda hiLe war gibime geldi :D kendi kendime de hiLe Yapacak diiLdir! :210: o kadar Da ReziL biri diiLim :D
anLamadım ben bişi ben oyumu kuLLanMadım.. :18: ama
kendime kullanmayı düşünüyorum :213:
eleman abim 1 incili aLmış didioooOOOOoOo :4:
BENİM OYUM GÖNÜLLERDE TAHT KURMUŞ OLAN ELEMAN ABİYE
YİNE İYİSİN ENİŞTE OYUM SANA
KİRVEM YİNE BELA
Bütün arkadaşlarıma bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim
bu sıcak ve anlamlı davranışınıza layık olmaya çalışacam
abe yağ cekmek:D gıbı olmasın benım kanaatıma ve benım onlarla yaptıgım konusmalara bakılırsa ELEM@N ABE, ROHAN ABE ,SAWURAN USTA,SERCİ USTAM,VE CAMBAZ ABE benım favorılerım arasındadırr
ABİM OLDUGU İÇİN DEMİYORUM GERCEKTEN EN AGIR ÜYE ELEMAN ABİ,
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HeBuN
ABİM OLDUGU İÇİN DEMİYORUM GERCEKTEN EN AGIR ÜYE ELEMAN ABİ,
O Hepimizin Abisi Ve Gerçkten Çok süper bi abii Keşke Öyle bi abim olsaydı :72: Eleman Abiiiii