COK GULDUM SIRA SİZDE :)))))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] SİMDİLİK BU KADAR EN ALTTAKİ FOTOYU BİZ FOTOMONTAJ YAPTIK MAHALLEDEN BİR ZATI MUHTEREM OLUR KENDİLERİ :))))
Selam: COK GULDUM SIRA SİZDE :)))))
Çok güsel paylaşımlar kartal abi çok saol bnide güldürdün allahta seni güldürsün.... :228:
waLLaz züper oLmush kardesim eLLerine saqLık..
atLiyaLim mi .. yok deve.. hahahahah :D
cambaz kardesim eski L-manyak<<<fanatigi bi insan olarak ozellikle (cihangirin en delikanlısı kotü kedi serafettin)i cok severdim cıkacak yeni sayısını valla dort gozle beklerdim seninde daha dogru ortamdan birileriyle aynı zevkleri paylasmak guzel bi duygu..ilgini cekecegini tahmin ettigim paylasımlarım sırada fırsat buldukca ins sunacam . son olarak kals FM <<de yavuzun minubusu programını dinleme fırsatın oldumu hic gerci radyo siirtte dinleniyomu bilmiyorum ama merak ettim<<<simdilik bu kadar byeees
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] SİMDİLİK BU KADAR EN ALTTAKİ FOTOYU MAHALLEDEN BİR ZATI MUHTEREM OLUR KENDİLERİ :))))