Espri anlayışınıza sığınarak yayınlıyorum bayanlar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Espri anlayışınıza sığınarak yayınlıyorum bayanlar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heheh abe valla eline yüregine saglık cok güzel bi foto :274:
wıyLaaa :14: güLümsemeyi Unutmuşsunuz :2: ABLALARIM :D:D
Jeniffer LoPez Halt Etmiş :228: hakketen yanınızda :D :247:
Valla abii kaçç başka birşey demiyomm yoksa ablalar senin kafanaaa :240: :240: :240: artııı boğazınıı :49: artıı sana bazııı cezalarr :249: :251: en son bunu yaparlar... :235: heheheh :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Valla abii kaçç başka birşey demiyomm yoksa ablalar senin kafanaaa :240: :240: :240: artııı boğazınıı :49: artıı sana bazııı cezalarr :249: :251: en son bunu yaparlar... :235: heheheh :D
valla bence de yaparlar:D:D:D:D:
Lethe ve serap espri anlayışı kuvvetli insanlardır. Bana kıyamazlar hem :D :48:
valla abi blmem artık bu fotoları gördükten sana kıymazlarlarmı kıyarlarmı orası onlara kalmış bir şey ama bence sana kıymazlar çünkü kıyma sıcak havada iyi gitmez ama kuşbaşı iyi gider hehe :228: :228: kızma abi sadece şaka yaptım :62:
abartmayalım lütfen bu sadece espri. Hem lethe hem serap dünya güzeli bayanlar. Espri yapamayacaksak nedne burdayız?
o kadar da korkunç değil ama serap isterse eğer konu derhal silinecektir.
tabi canım istemezse kendim silerim ama şu da var bayanlara ayrıcalık konusuna tamamen karşıyım :17:
bayanlar konusu değil, kalp kırma konusu. bayanlar erkeklere nazaran daha çabuk ve daha fazla kırılıyorlar. bu nedenle onları kıracak hareketlere karşıyız o kadar.
resimler guzel ama. Hatta bu resimleri ilk gördüğüm yerde, bunların bitlisteki genç guzel kızlar olduğu söylenmişti :D
küçük düşürücü ve hakaret içermeyen her espriye açık bir kişiyim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
tabi canım istemezse kendim silerim ama şu da var bayanlara ayrıcalık konusuna tamamen karşıyım :17:
Bayan olmak önemli değil bu her hangi bir arkadaşımızda olabilir.
Ama iyi poz vermişiz Letheyle yani :224: :224:
Ya tabi ki boardda kurallara uymak zorundayız ben sadece reeldeki görüşümü belirttim. İsterse inan senden önce ben silerim :37:
Bitlisteki kızların en güzeliyse bunlar eğer , bitliste dişi maymunlar mı hakim :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : serap79
Ya ben asla sezgilerimde yanılmam. İşte benim tahmin ettiğm Serap kişiliği bu: anlayışl ve espri anlayışı kuvvetli
ben bitlisi çok büyük bilirdim. :( Eskiden Siirt Bitlis'in ilçesiydi. bu nedenle hayalimde Bitlis hep büyük bir yer miş gibi geliyordu bana. Geçen pazar gittiğimiz Tatvan gezisinde bitliste mola verdik. küçücük kendi halinde bir şehir (hatta kasaba) :24:
ellerine sağlık cambaz ama resimde rol alan arkadaşlarıda unutmayalım
serabın profilden pozu bi harika
ince ve incitmiyen espirilerinin devamı gelsin arkadaşım iyi oluyor ama bu işlerle uğraşmak zor bilirsin zanaat ister
Teşekkürler eleman abi. Ama malesef resimdeki espri veya görüntüye güleceğimize hemen serap lethe seni gebertecek'e kayıyoruz işte bu da erkeklerin ezikliği :( :24:
güzel bir paylaşım ellerine sağlık
cambaz
:59: ben bufotoyu bir yerden hatırlıyom ama neysee güsel geyik olmuş :19:
CAMBAZ EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL Bİ ÇALIŞMA
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : serap79
Vişşşş :14: Basşıma Taş yağackk .... :15:
Abla Sen bunnarı Demezdinn KEstirmeden :7: Bitirirdin nldu sana :6: