DEĞERLİ SİİRTLİLER-BOARD ÜYELERİNİN DİKKATİNE;
FORUMUMUZUN HER BAKIMDAN ANLAMLI BİR HALDE KALABİLMESİ AÇISINDAN AŞAĞIDA BELİRTİLEN NOKTALARA LÜTFEN DİKKAT EDELİM;
* ANLAMSIZ NİCK KULLANILMASI
---Sıkça kullanılmaya başlandı.Herhangibir anlam ifade etmeyen nickler örneğin;xxxx,yyyy,1111,xyxy,4334... ve benzeri gibi gereksiz nickler kesinlikle yasaktır.Bu tür nicklere sahip üyelerimiz şahsen bana pm atarak iletişime geçsin ve değiştirilmesi istediği nickini yeni nicki ile bana bildirmesi rica olunur)
*GEREKSİZ MESAJLAR
---Gereksiz mesajlardan kaçınalım örneğin;tşkler,emeğe saygı..vb veya konu ile alakası olmayan,muhabbete dönüştürülen,sadece mesaj sayısını yükseltmeye giden mesajlar,konular kilitlenecek tekrarlayan üyeler uyarı alacaklardır..
*FORUM KURALLARINA MUTLAKA UYALIM
---Forumda geçerli olan kurallar lütfen uyalım,saygı sevgi çerçevesinde paylaşımlarımızı sunalım
*FORUMDA REKLAM YAPMAK YASAKTIR
---Forumda rekla yasaktır..herhangibir beğendiniz sitenin ki kesinlikle forum olmayacaktır[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bölümünde ele alabilrisniz tabii bazı sınırlar içerisinde...
*FORUM ÜYELERİNE SAYGI
---Forumda buluna üyelere saygı ile yaklaşalım.Her üye çok iyi pc kullanıcısı olamaybilir örneğin;biri winrar nedir? bilmeyebilir bu soru dahilinde konuyu alaylayıcı bir şekle dönüştüren üyeler banlanacaktır...
*PM YOLUYLA RAHATSIZLIK
---Bazı üyelerimiz pm yoluyla reklam,teklif,öneri,arkadaşlık veya değişik dsebeplerle rahatsız edilebilmektedir.Sınırı koruyalım aksi takdirde kesinlikle banlanma sebebidir.
BU VE BUNUN GİBİ ALT ALTA SIRALANABİLECEK BAŞLIKLAR UZAR GİDER
SİZLERDEN İSTEDİĞİMİZ KISACA;
*GEREKSİZ NİCK YASAKTIR...BANLANMA SEBEBİDİR...
*FORUM KURALLARINA UYALIM...BANLANMA SEBEBİDİR...
*FORUMDA REKLAM YASAKTIR...BANLANMA SEBEBİDİR...
*FORUM ÜYELERİNE SAYGI...BANLANMA SEBEBİDİR...
...:::HER ÜYE BU KURALLARDAN MESULDÜR,VERİLEN MÜDDET İÇERİSİNDE GEREKLİ DÜZELTMEYİ YAPMAYAN,UYMAYANLAR BANLANACAKTIR...NEDEN BANLANDIM SORUSU GEREKSİZDİR:::...
.....:::::SİİRTLİLER-BOARD YÖNETİMİ:::::.....
....::::::ŞaWuRaN:::::::...
...::: DUYURURLUR :::...