Site kurucumuz olan. (ROHAN) Dostumuzun küçük kardeşi vefat etmiştir kendisine ve ailesine ALLAH sabirlar versin ALLAH rahmet eylesin ve ruhu şad olsun
Printable View
Site kurucumuz olan. (ROHAN) Dostumuzun küçük kardeşi vefat etmiştir kendisine ve ailesine ALLAH sabirlar versin ALLAH rahmet eylesin ve ruhu şad olsun
ALLAH RAHMET EYLESİN KEDERLİ AİLESİNE ROHAN ABİ YE SABIRLAR VERSİN .....
hepimiz çok üzüldük en sevdiğimiz dostumuzdu başı sağolsun
ya usta ne zaman oldu(ölüm) ya msn aç seninle acil görüşmem lazım... İşallah doğru haber değildir...
Allah Rahmet Eylesin kalanların başı Sagolsun.
Bütün Ailesinin Başı Sagolsun Ruhu şad Olsun Allah Gani Gani Rahmet Eylesin.
Allah Rahmet Eylesin Rohan Abemizim Başı Sağolsun Unutmayalım ki Heppimiz Ölümü Tatacaz...
allahtan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum tekrar allah rahmet eylesin
allah ailesine sabır versin hepimiz çok üzüldük başı sağolsun
Onların Bizden Tek İstegi Cenabe Hakka Kavuşan Ruhlarına Bir FATİHA SÜRESİ Okumamız...
Bizim Aglamamız Yakarmamız İnaninki Onlara Azap Veriyor Acı Veriyor..
Sadece Dua Edelim Ve Rahmet Dileyelim....
Merhuma ALLAH tan RAHMET Ailesine Sabır Dilerim....
Başımız Saolsun....
ALLAH Rahmet Eylesin Başımız saolsun
Ölmek midir bizi başka diyarlara alıp götüren
Sevdiklerimizin yitip gitmesi mi?
Cennette kuş olmuş kardeşimize ağlarken
Hayat herşeye rağmen dewam ediyor
Allah rahmet eğlesin Huzur İçinde Yatsın
Rohan'ım üzme o tatlı canını hepimiz göçecez bu diyardan
hepimizi çok üzen bu haber keşke hiç olmasaydı diyecem ama takdiri ilahi ve kadere fazla sıyla inandığımdan aramızdan sevgili dostumuz rohanın kardeşini ve aynı zamanda hepimizin kardeşini günahsız ve tüm saflığıyla hepimizin bir gün mutlaka gideceği yere uğurladık
ALLAHTAN RAHMET VE TÜM SEVDİKLERİNE SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
ALLAH RAHMET ELSİN MEKANI CENNET OLSUN
BAŞINIZ SAĞOLSUN
Tek teselli edindiğim Cennetin bir kuşu oldu; orada bizden daha iyi yaşayacak. biz de O'nun yanına gideceğiz. İleride yine onlarla beraber olacağız. Ölüm yok olmak değil.... Ölüm sadece bir yer, bir oda değişikliğinden ibaret" düşüncesi olmasa bende asla böyle üzücü haberlerden sonra gözyaşlarım dinmeyecek ve kalbim huzur bulmayacak..Çok üzüldüm, hem de çok..kelime bulamıyorum.ağlamayın diyemiyorum,kalp dolunca gözler kendiliğinden ağlıyor.Uzaktan çok çok dua edebiliyorum.Tüm ailenin, Rohan'ın ve yakınlarının başı sağolsun. :9: :16: :16:
Teşekkür Ederim Dostlarım
Bu konuyu her gören arkadaştan bir el-fatiha okumasını rica ediyorum.
Her nefis ölümü tadacaktır. Kardeşim cennete gitti bundan eminim. Allah bizleri de cennete giden kullarından eylesin.
KARDEŞİM SENİ ÖZLEYECEĞİM
Bünyamin'e
Sendin evin neşesi
Sendin ağlarken güldüren
Yüzündeki tebessüm
Unutulmayacak kardeşim.
Tez terkettin bizleri
Oysa ne günler beklerdi bizi
Merak etme kardeşim
Çok yakında bende gelirim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oynamayı çok severdi. Kendisinde hastalık vardı ve doktorlar bu yürüyemez konuşamaz diye teşhis koymuşlardı. Kardeşim 3 yaşına girmek üzereydi ve yürüyordu. ba ba kelimelerine söyleyebiliyorları. Hala umut vardı içimizde.
Allah'ın takdiri. Bir parçamızı aldı kopardı bizden. Kader böyle yazılmış. Elimizden de birşey gelmiyor. Dua etmekten başka. Allah tüm inananların günahlarını affetsin.
Siz değerli dostlarımı da en kardeşim ve oğlum Ömer kadar seviyorum. 3 günlük düyada kimsenin kalbini kırmayalım. Mutlu olalım, saygılı olalım, sevgi gösterelim. Bu dünya kimseye kalmaz. En iyiler çoktan göçtü.
ALLAHTAN RAHMET VE TÜM SEVDİKLERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Allahtan ölüye rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum...Başımız sağolsun
Rohan Abi Başımız Sağolsun Bünyamin Neticede Bizimde Kardeşimiz Küçüğümüz...ALLAH'tan RAHMET diliyoruz başka Hiçbirşey Gelmez ELden SonuçTa Bizde Göçüp Gideceğiz Bu Diyardan KimSeye Kalmaz.... Tekrar Başımız Sağolsun....
Rohan kardeşim,
Başın sağolsunl. Allah rahmet eylesin.
ALLah'tan rahmet aiLEsinede sabırLar diLiyorum..başımız sağ oLsun..
abi ALLAH rahmet eylesin abi o da bizim kardeşimiz sayılıyordun ALLAH sabır versin
gercekten rohan abi duydugumuzda cok üzüldük ama elimizden gelen bişey yok allah rahmet eylesin allah sevdiklerine sabır versin
başınız sagolsun
Tez terkettin bizleri
Oysa ne günler beklerdi bizi
Merak etme kardeşim
Çok yakında bende gelirim
Bugun Birkere Daha Agladım..Abi...
Yazacak bişey yok
allah rahmet eylesin o daha bir melek şuan cennete geziyor ve cennetede gezdiği için mutlu olmamız lazım
Allah Rahmet EyLesin. Konuyo Okuyan ArkadaşLarmızdan ßir FAtiha OKumaları İsteriz
ßünyamin. canımız Kardeşimiz . tez qittin
unutmayaLımki Hepimiz qidecez. Hepimiz qöcecez bu dünyadan..
bu üzücü Haber hepimizi yıktı ama kaderde bu var. boyun eqiyoruz..
ailesine ßaş SaqLıqı, Allahtan sabır dilerim
Allah Anne baba ve ailesine sabirlar versin Cennet bahcelerinden bi bahcede onun olur insallah...
ALLAH RaHMeT EyLeSiN RoHaN Abİ BaŞıN SaoLSuN ALLAH BaŞKA AcI VeRMeSiN ALLAh SaBıR VeRSiN
rohan abiy çok üzüldüm başın sağolsun yeni duydum daha allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin abiii gerçekten çok üzüldükkkk
allah mekanını cennetül-firdevsliği nasip etsinn
başimiz sag olsun siirtliler-board
:6:wallahi çok üzüldümmm rohan abimmm allah u teala cenneti nasip eyler inş ... 100 fatihasini ben okuyacam sözzzz
BİZ EKSEN DERSHANESİ OLARAK ACINI PAYLAŞIYORUZ. ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN BAŞIN SAĞOLSUN :9:
sonnefes dostum dun gece msn de söyledi gerçekten üzüldüm
daha küçük yaşta vefat etti kardeşimiz başımız saolsun ALLAH ailesine ve yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun .allah kalanlara sabırlar versin basınız saolsun
çok üzüldüm rohan abi allah rahmet eylesin ve sewdiklerine sabir versin...... :9: :6:
11 kardeşiz. 3 erkek geri kalanı hep kız.
En ufağımız Bünyamin'di. Emin şuan Samsun'da askerde. Siteye her girdiğinde mutlaka Bünyamin için yazdığı şiirleri sunar. Daha bu olaydan haberi yok. Dün de siteye girmişti. Ama bu konuyu görmemişti.
işte sunduğu bir şiir:
Bünyamin
Yürümeye başlamışsın, konuşuyorsun artık
Bahçede güller arasında çekilmiş bir resmin var bende,
Masum gülen bir yüzün, gamzeler var yanaklarında.
Resimde, ufacık ellerini bana uzatmışsın, tutayım diye.
Her defasında resmine bakar, okşarım saçlarını
Bana uzattığın o ufacık ellerini tutarım.
Sağ elimin işaret parmağıyla getirir götürürüm yüzüne.
Ben yanındayken sen yürüyemiyor, konuşamıyordun
Sadece seninle oyunlar oynar, hep gülerdin sen.
Geceleri uyutmazdın beni yanaklarımı sıkardın.
Tam altı ay oldu ben yokum yanında.
Altı aydır yüzünü göremedim, sesini duymadım
Hep bendeki resmine baktım. Çoğu kez ağladım
Yorganı yüzüme örter gizli, gizli ağlardım geceleri
Bir gün geldiğimde belki tanıyamayacaksın beni!
Ben yokken yürümeye başlamışsın, konuşuyorsun
Mutluyum hem de çok mutluyum!
İlk ve tek erkek kardeşim
20.Nis.2006
-------------
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Başın sağolsun.Allah kalanlara sabır versin.
kardeşimize ALLAH(cc) rahmet kederli ailesine başsaglıgı dilerim
Allah rahmet eylesin..başın saolsun rohan.. hepimiz biliyoruz şüphesiz her canlı ölümü tadacaktır.. mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin rohan abi basın sağ olsun allah ailene sabır versin :9: :6:
allah sabır versin...