-
Gençlik Sorunları
ANKET
İnternet sizce?
Bilgi kaynağı
İletişim aracı
Vakit geçirme yolu
Gençlik çağını birkaç evreye, ya da alt döneme ayırabiliriz. Hızlı büyüme ve cinsel uyanışın olduğu 12-15 yaşlar arası ergenlik yada ilk gençlik olarak bilinir. Olumsuz davranış ve tepkilerin yoğun olduğu evredir. 15-17 yaşları arası çekingenliğin ve kendine güvensizliğin belirgin olduğu delikanlılık evresidir. 17-21 yaşlar arası kendine güven ve gösterişin ağır bastığı delikanlılık evresi, 21 yaş ile 25 yaş arası da uzamış gençlik çağı olarak değerlendirilir.
Genç, kendini kanıtlama çabası içindedir. Bu yolla bağımsızlığına kavuşacak kendi kimliğini bulacaktır. Ancak yeterli deneyim ve bilgisi yoktur. Denemekten kaçınmaz, bir bakıma deneyimsizliği yaşar, ama yalpalayarak da olsa yolunu bulmaya çalışır. Yoldan çıksa bile uyarılara kulak asmaz.
Bu özelliklerin tümü, gencin yetişkinlerle anlaşmasını, geçinmesini güçleştiren başlıca nedenlerdir
-
Selam: Gençlik Sorunları
-
valla hebun kardes ne diyim bilmiyorum ki ama ellerine saglık : )
-
-
Saol hebun çoğumuzun gördüğü ve hala görüyor olduğu bazı sendromları çok güzel bi dille açıklamışsın şu an ben 15-17 arasıyım ve hakkaten bu öz. bana uyuyor.
-
ELİNE SAĞLIK KARDEŞ BU YAZDIKLARININ ÇOĞUNU YAŞADIM
EMİNİM BÜTÜN GENÇLER DE YAŞAYACAKTIR :1:
-
slm
Teşekkürler Hebun bilgilerin için
-
Selam: slm
ozaman vermiş olduğun bilgiler doğrultusunsa,sayın HEBUN,siz hangi evredesiniz,acıklarsanız paylasırsanız seviniriz...saygılar sevgiler...
kece kurdan(zilan ikbal)
-
güzel konu hebun kardeşim ankette kimisi için iletişim aracı kimisi için vakit geçirmek için kimisi içide bilgi kaynağı ama ne yazıkki ülkemizde okadar işsizlik varki genelde vakit geçirme yolu olarak seçiliyor ama yinede yararlı neden diecek soracaksanız hırsızlık, serserilik yapacağına otursun bilgisayar başına takılsın dünyadan haberi olsun yani bu açıdan gerçekten çok iyi diye düşünüyorum. benim gibi düşünen kimler olacak merak ediyorum.
-
eline sağlık kardeş
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
GENÇLERE KOLAY GELSİN :235:
-
-
-
Ankete cevap---Bilgi kaynağı---
Ellerine ve emeğine sağlık. :26: