[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11: :10: :1:
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11: :10: :1:
harika bir oyun. bir tülrü aracı park edemedim :18:
ehliyeti olmayanlar bu oyunu oynamasın :11:
bu aranayı yerleştirene kadar gecen süre:00.08.06.48
:11: :11: :11:
cok acemiyim yaw :11:
valla ben daha cözemedim :15:
:4: :4: 7 saniye :4: :4:
BERBAT(!) :1: :4:
ben bitirdim kolaymış eh yaklaşık 5 seferden sonra başarıyo insan neden olsa :18: tebrikler :4:
BEN DEMİŞTİM EHLİYETİ OLMAYANLAR OYNAMASIN DİYE :11: :4:
ellerine saglık kardeş
yaw kardeş inan çok zor park etmek ben pes ettim olmuyor :6:
00:00:25:76 işte bu ya millet başarılı olmanın yolu araba kullanın her zaman işe yarıyo :3: :11:
00:00:08:40 yaa işte bu dakar...
bu oyun için benle yarışmak isteyen vartsa buyrun :11: :11: :11: :11:
ben varım ama nasıl oynayacağız???? bana haber ver....
00:00:06:66 yeni rekorum nasıl... :11:
Oyunu bitiren arkadaşlar ekranın fotoğrafını çekip burada yayınlasın. Bakalım gerçekten bitirtebiliyorlar mı. Ben çok denedim ama bir türlü arabayı park edemedim :5:
ben bu yarışta yokum arkadaş :4: çünkü bir türlü park edemedim
bende çok yaklaştırıyorum ama bir türlü yapamıyorum. ders falan alayım bari bitiren arkadaşlardan :3:
bende aynen yaklaşıyorum ama malesef olmuyor:D :11:
helal olsun sana :4:
Helal Sana Zircon. Benim Mod'uma yakışır :4:
tebrikler uğur kardeşim very god :1:
oda yetmezse söleyin yeni rekor kırayım :11: :11: :11: :5: :19: :8:
1 dk 40 sn tlf gelmese sadece 40 sn park ederdim ama gelecek sefere ins <<<<<istanbul trafigi saolsun oda olmasa park kabiliyetimiz sıfır olacak saka bi yanada paylasımın icin tsk ler kardessss :4:
[GLOW=red][schild]yahu abi kendimi tutamıyorum illa rekor kıracağım illa rekor kıracağım...hehehe eee sonuçta koskocaman moduz...[/schild][/GLOW]